Teşkilat'ta yaşanan 4 ayrılığa 1 ayrılık daha eklendi! Veda eden 5. isim herkesi çok şaşırttı

Birbirinden iddialı sahneleriyle Türk televizyon tarihine damgasını vuran Teşkilat dizisinde yaşanacak 5. ayrılık büyük ses getirecek. Mesut Akusta (Mete Yücesoy), Ezgi Eyüboğlu (Ceren Özdoğa), Tuncer Salman (Hakkı Dayı), Hakan Boyav (Sadık Özmertli) isimlerinin vedasının ardından Gürkan Uygun'un hikayesinin biteceği iddiası ortaya atıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.05.2022 08:27 GÜNCELLEME 20.05.2022 08:27 MEDYA
Teşkilat'ta yaşanan 4 ayrılığa 1 ayrılık daha eklendi! Veda eden 5. isim herkesi çok şaşırttı
Teşkilat'ta yaşanan 4 ayrılığa 1 ayrılık daha eklendi! Veda eden 5. isim herkesi çok şaşırttı

15.bölümde ''Yıldırım Koral'' karakteriyle dahil edilen, kötü bir rolü oynamasına rağmen Teşkilat izleyicisi tarafından çok sevilen Gürkan Uygun'dan kimsenin beklemediği haber geldi. Teşkilat dizisinde senaryo gereği Zayed Fadi'nin yerine geçen, şirketin yeni Orta Doğu ve Akdeniz görevlisi olan Gürkan Uygun'un veda edeceği iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kuruluş Osman'ın usta ismi Yıldız Kültür, Kardeşlerim bombasını patlattı! Sevenleri çok sevinecekKuruluş Osman'ın usta ismi Yıldız Kültür, Kardeşlerim bombasını patlattı! Sevenleri çok sevinecek

Rolü icabı Teşkilat'ta hem Halit hem de Mete Başkan'dan intikam almak isteyen ve bu uğurda türlü kötülüklere başvuran, üstlendiği karakterle seyirciyi etkisi altına alan Gürkan Uygun'un iddiaya göre hikayesi sona erecek. Hakan Boyav, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Mest Akusta'nın ardından ekran başındakilerin gönlünde taht kuran Gürkan Uygun'un da Teşkilat'taki macerasının sonuna geleceğini öğrenenler büyük bir üzüntüyle karşıladı.

TRT1 Gönül Dağı'nda seyircinin gözyaşlarını tutamayacağı ayrılık! Beklenmedik vedası yasa boğacakTRT1 Gönül Dağı'nda seyircinin gözyaşlarını tutamayacağı ayrılık! Beklenmedik vedası yasa boğacak

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 46 TÜMÜ
  • isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    memati ve kara giderse dizi biter. izleme sebebim onlar.
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    serdar oynadığı sürece ben bu diziyi izlemem diye karar aldım ve kararımın arkasındayım
    Cevapla
  • Vatandaş,,, 1 yıl önce Şikayet Et
    Memleket buğdaya muhtaç dizelerle kendimizi avutup duruyoruz,,,sezon finalinde bir bakıyorsunuz ,, hayatın gerçekleri farklı,, aynı Brezilya misali,40 yıldır toparlanamadi
    Cevapla
  • Ayyıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    Biliyormusun bu memlekette her şey var fakat ''adam'' yok.. O olmayan adamlardan biride sensin. Yok diye diye var olanları bile göremez oldunuz. Ey bakar körler.
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizilerle avunma olayı doğru lakin buğdaya muhtaç değiliz. İsterseniz Tarım Bakanlığı araştırma raporlarında ithal edilen ve yine işlenerek ihraç edilen buğday türevlerine bakınız. TC buğday olarak kendi iç piyasada kullanılan tamamen aynı olup ihraç için buğday alınıyor işleniyor ve ihraç ediliyor. Ayrıca memlekete turist olarak gelen kişilerin yedikleri de iç tüketime dahil yani aslında nerede ise karşılamada % 50 fazla var.
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he...
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanlar futbol vardı,bir derbi maçı terörü, ekonomiyi vs unutturuyordu,,,Bu gün diziler
    Cevapla
  • TemholGemun 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakkı Dayının çıkarılması iyi olmadı. Halit Başkanın da diziden bir an evvel çıkarılması lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR