Kuruluş Osman'ın sevilen yüzü Erkan Avcı’dan duygulandıran haber! Hayranlarını yıkacak gelişme

İnegöl Kalesi’nin Tekfuru ‘’Aya Nikola’’ karakterini oynamak üzere Kuruluş Osman dizisiyle anlaşma sağlayan ve 28.bölümden bu yana performansıyla seyircisini ilgisini toplayan Erkan Avcı’dan üzücü haber geldi. Gerek ayrılıklarıyla gerekse transferleriyle her dönemde isminden sıkça ettiren Kuruluş Osman dizisine Erkan Avcı’nın da veda edecek olması hayranlarına büyük bir üzüntü yaşattı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.05.2022 10:52 GÜNCELLEME 20.05.2022 10:52 MEDYA
Kuruluş Osman'ın sevilen yüzü Erkan Avcı’dan duygulandıran haber! Hayranlarını yıkacak gelişme
Kuruluş Osman'ın sevilen yüzü Erkan Avcı’dan duygulandıran haber! Hayranlarını yıkacak gelişme

Kurtlar Vadisi Pusu, Karadayı, Payitaht Abdülhamid ve Çukur gibi yayınlandığı döneme damgasını vuran yapımların içerisinde yer alan ve son olarak rol aldığı Kuruluş Osman dizisiyle nam salan Erkan Avcı’dan beklenmedik haber geldi. Dizi projelerinin yanı sıra vizyona giren birçok iddialı yapımlarda da boy gösteren ve şimdilerde Kuruluş Osman’da üstlendiği ‘’Aya Nikola’’ karakteriyle özdeşleşen Erkan Avcı’nın ayrılacağı haberi sosyal medyayı çalkaladı.

Kurtlar Vadisi’nin yönetmeninden Balkan Ninnisi sürprizi! Yeni dizisi sosyal medyada olay olduKurtlar Vadisi’nin yönetmeninden Balkan Ninnisi sürprizi! Yeni dizisi sosyal medyada olay oldu

Kuruluş Osman’ın yirmi sekizinci bölümünden itibaren kameralar karşısına geçen ve kötü bir karakterle izleyenlerin karşısına geçmesine rağmen sempati kazanan Erkan Avcı’nın macerasının noktalanacağı bilgisi paylaşıldı. 2011 tarihinde düzenlenen 48.Altın Portakal Film Festivali’nde Zenne isimli beyaz perde projesindeki Ahmet rolüyle ödüle layık görülen Erkan Avcı’nın Kuruluş Osman’dan gideceğini duyanlar kulaklarına inanamazken, sosyal medyada üzüntülerini dile getiren paylaşımlarda bulundu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana ne
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Soru şu; kuruluş Osman neden hala yayında?
    Cevapla
  • Rehman 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarihi dizi neden yayınlanmasın?
    Cevapla
  • Seyirci 1 yıl önce Şikayet Et
    Geç bile kaldı
    Cevapla
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    cok beğenerek izliyordum bence rolünü harika oynuyor
    Cevapla
  • Ayse 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben by dizini com seviyorum
    Cevapla
  • Yunus can 1 yıl önce Şikayet Et
    Sinir bozucunin birisi. Cukurda da bos konusuyordu burada da hep bos konusuyor. Osman kellesini alsa da kurtulsak diye bekleyip durmakla gecti her bölümü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR