ATV Kuruluş Osman’ın yıldızı Emre Basalak’tan üzen haber! Gündüz Bey’le ilgili kötü gelişme…

Ayşe Hatun’un kocası ve Ertuğrul Gazi ile Halime Hatun’un en büyük oğlu olan Gündüz Bey’in İnegöl’ün fethi esnasında şehit düşmesi Kuruluş Osman seyircisini derinden etkiledi. 20 Kasım 2019 tarihinden beri Kuruluş Osman dizisinde rol alan ve seyircilerin severek izlediği isimlerden bir tanesi olan Emre Basalak dolu dolu geçirdiği üç sezonluk macerasının ardından projeye veda ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 19.05.2022 01:01 GÜNCELLEME 19.05.2022 01:01 MEDYA
ATV Kuruluş Osman’ın yıldızı Emre Basalak’tan üzen haber! Gündüz Bey’le ilgili kötü gelişme…
ATV Kuruluş Osman’ın yıldızı Emre Basalak’tan üzen haber! Gündüz Bey’le ilgili kötü gelişme…

Kuruluş Osman dizisinde Osmanlı Devleti’nin kuruculuğunu üstlenen Osman Bey’in ağabeyi ve rolü gereği Kayı Obası’nda subaşı olan Gündüz Bey şehitlik mertebesine ulaştı. 18 Mayıs Çarşamba tarihinde yayına girecek olan 94.bölümde, İnegöl’ün fethi esnasında Emre Basalak’ın üstlenmiş olduğu Gündüz Bey karakteri Kuruluş Osman’da yaşam savaşına yenik düştü.

Show TV Baba dizisinden şok kararla ayrılmıştı! Usta oyuncu ATV Hakim’le gümbür gümbür geliyorShow TV Baba dizisinden şok kararla ayrılmıştı! Usta oyuncu ATV Hakim’le gümbür gümbür geliyor

Ahmet Yılmaz ile Fethi Bayram’ın yönetmenliği eşliğinde çekimleri İstanbul’un Beykoz ilçesine bağlı Riva’da gerçekleştirilen Kuruluş Osman dizisinin yetenekli oyuncusu Emre Basalak’ın vedası takipçilerinin üzüntü içerisine girmesine neden oldu.

Alparslan Büyük Selçuklu’da başrol ayrılığı şoku! Yapım şirketiyle 1 sezonluk anlaşması vardıAlparslan Büyük Selçuklu’da başrol ayrılığı şoku! Yapım şirketiyle 1 sezonluk anlaşması vardı

Kuruluş Osman'a Veda Eden Emre Basalak Kimdir?

28 Nisan 1979 senesinde İstanbul’da hayata gözlerini açan Emre Basalak, lisans eğitimini Hacette Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı’nda tamamlayarak mezun olmuştur. Kuruluş Osman’dan senaryo gereği hayat mücadelesini kaybederek ayrılan Emre Basalak, ilk oyunculuk tecrübesini Ekmek Teknesi dizisiyle kazanmıştır. Pek çok beyaz perde projesinde, tiyatro oyunlarında ve dizi yapımlarında performansını sergileme fırsatı yakalayan Emre Basalak, Köprü ve Deniz Yıldızı dizisi sayesinde geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanmıştır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • izmitli 1 yıl önce Şikayet Et
    ertuğruldan sonra dizi bile değil
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Onlar İngilizin yazıp, Emin Oktay'ın tercümesi Tarihi okur ecdada küfrederler.
    Cevapla
  • Garip 1 yıl önce Şikayet Et
    İslam için savaşan ecdadımızın batı medeniyeti ile yanan torunlarımız...?
    Cevapla
  • İnce siyaset 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizinin bize öğrettiği en önemli sahneler tarih dersleri ecdadın canı pahasına bizlere bıraktığı yurt toprakları. ne zorluklar göğüslemişler bu yurt toprağına bize hediye etmek için . Allah rahmet eylesin Nur içinde yatsınlar, mekanı cennet olsun makamı Ali olsun inşallah..! Ecdada hakarete eden yüzsüz cahiller biraz tarihilerini okusunlar ..’
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek tarihten kopuk, uydurma senaryolarla dolu bir diziye bakarak mı ecdadımızın neler yaşadığını öğrenecek z kuşağı? Yandık o zaman.
    Cevapla
  • Alperen 6061. 1 yıl önce Şikayet Et
    Okusa ne olacak herşey artık maddiyat oldu şimdiki z kuşağı ne anlar.rabbim yar ve yardımcınız olsun inşAllah selamlar.
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    bence sen tarihi birakta bir Allahin kitabini oku ahiret de sana tarih dersi sormayacaklar Kuran Namaz ......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR