Teşkilat'ın iddialı ismi Ezgi Şenler'den hayrete düşüren haber! Ekipten bir yıldız daha kayıyor

Üstlendiği ‘’Pınar Gümüş’’ karakteriyle oyunculuktaki başarısını ispat eden ve Teşkilat ekibinin bir üyesi olan Ezgi Şenler’den dizi takipçilerini hüsrana uğratacak haber geldi. Oyunculuktaki ilk tecrübesini 2016-2017 yılları arasında Kanal D’de yayına giren Bodrum Masalı isim diziyle yaşayan ve şimdilerde oynadığı Teşkilat dizisiyle izleyenlerin tüm dikkatini üzerine çeken Ezgi Şenler veda ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 23.05.2022 09:34 GÜNCELLEME 23.05.2022 09:34 MEDYA
Teşkilat'ın iddialı ismi Ezgi Şenler'den hayrete düşüren haber! Ekipten bir yıldız daha kayıyor
Teşkilat'ın iddialı ismi Ezgi Şenler'den hayrete düşüren haber! Ekipten bir yıldız daha kayıyor

Öldü gösterilerek özel ekibe yerleştirilen ve rolü gereği kılık değiştirme konusunda uzman bir ajan olarak seyircisinin karşısına geçen Ezgi Şenler’den Teşkilat takipçilerini sarsacak haber geldi. Mustafa Çetin’in oynadığı Çetin karakterinin yetimhaneden arkadaşı rolünü ilk bölümden bu yana başarılı bir şekilde üstlenen Ezgi Şenler’in Teşkilat’taki hikayesinin son bulacağı öğrenildi.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda Oruç Reis vefat mı etti: Engin Altan'ın macerası sona mı erecek?Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda Oruç Reis vefat mı etti: Engin Altan'ın macerası sona mı erecek?

18 Mayıs 2016-18 Haziran 2017 tarihleri arasında TMC Film imzasıyla Kanal D’de yayına giren Bodrum Masalı adlı dizi projesiyle ilk defa ekran önüne çıkan Ezgi Şenler, son zamanlarda Teşkilat’taki performansıyla öne çıkıyordu. Bodrum Masalı haricinde Nefes Nefese, Canevim ve Çatı Katı Aşk dizileriyle adından geniş kitlelere söz ettiren ve ‘’Pınar Gümüş’’ karakteriyle iddialı bir çıkış yakalayan Ezgi Şenler’in TRT1’in sevilen dizisi Teşkilat’la vedalaşacağı haberi sevenlerini üzdü.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Maksat güzel lakin filmin çekimi ve başroldeki adam yanlış.
    Cevapla
  • Fry 1 yıl önce Şikayet Et
    Başroldeki adam dan kasıt Serdar mı bir de çekimi yanlış derken?
    Cevapla
  • İzliyorum 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk bölümler hariç son derece vasat ,olayların gelişimi- akışı-sonuç ve sahneler çok amatör Heyecan vermekten uzak sıkıcı oldu
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık izlemiyorum çünkü çok sıktı hep aynı terane birde kadronun dağılması tuz biber oldu.
    Cevapla
  • bir kul 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğlenceli güzel bir dizi
    Cevapla
  • Akın 1 yıl önce Şikayet Et
    Komik bir dizi ala bildiğine sacma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR