Survivor Türkiye’de korkutucu dakikalar! Nisa Bölükbaşı’dan üzen haber: Kafasını vurup bayıldı ve…

Zorlu koşullar altında yarışmacıların hayatta kalma mücadelesi verdiği Survivor Türkiye programının yarışmacısı Nisa Bölükbaşı’dan üzücü haber geldi. Dokunulmazlık oyununun hemen arkasından paylaşılan görüntüde Nisa Bölükbaşı’nın yere yığılması hem ekran başındakilere hem adadakilere korku ve panik yaşattı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.05.2022 15:14 GÜNCELLEME 21.05.2022 15:33 MEDYA
Survivor Türkiye’de korkutucu dakikalar! Nisa Bölükbaşı’dan üzen haber: Kafasını vurup bayıldı ve…
Survivor Türkiye’de korkutucu dakikalar! Nisa Bölükbaşı’dan üzen haber: Kafasını vurup bayıldı ve…

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan’ın sunuculuğunu üstlendiği, 16 sezondur ekranlardaki yerini alan Survivor Türkiye isimli programın yarışmacı Nisa Bölükbaşı’dan yürekleri ağza getiren bir haber geldi. Çekimleri Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen ve 22 Mart 2005’ten bu yana macerasına tüm hızıyla devam eden Survivor Türkiye programının yarışmacısı Nisa Bölükbaşı birdenbire yere yığıldı.

Evlilik Hakkında Her Şey’den kötü haber! Fox TV’den flaş karar: Yayından kaldırılmasının nedeni...Evlilik Hakkında Her Şey’den kötü haber! Fox TV’den flaş karar: Yayından kaldırılmasının nedeni...

21 Mayıs Cumartesi tarihinde Acun Ilıcalı’nın sahipliğini üstlendiği TV8’de yayına girecek 110.bölümde, Nisa Bölükbaşı’nın aniden bayılması yarışmacıların büyük bir korkuya kapılmasına neden oldu.

Paylaşılan görüntüde hareketsiz vaziyette yatan Nisa Bölükbaşı için takım arkadaşlarından Ogeday Girişken, ‘’Ne oldu?’’ şeklinde bir soru yöneltti. Aracın içerisindeyken bilincini kaybeden Nisa hakkında Evrim’in ise ‘’Kafasını vurdu!’’ diyerek yanıt vermesi izleyenlerin karşısına geçecek yeni bölüme damgasını vurdu. Takım arkadaşı Ogegay Girişken’in baygın olan Nisa Bölükbaşı’na hiç vakit kaybetmeden yardımda bulunarak sağlık ekiplerinin yanına götürmesi dikkatlerden kaçmadı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Ramus albayrak 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun medya Türk milletinin ahlakını bozmaktan başka hiçbir şeye yaramıyor işte birde böyle saçma sapan programlar yaparak milleti kandırıyor yazıktır günahtır bunlara bir önlem alınması şart
    Cevapla
  • niss 1 yıl önce Şikayet Et
    su sacma Türk dizileri ve survivor sacmalıgını kimse izlemese belki ülke biraz düzelir
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Modern kölelik.para için şöhret için insanların aldıgı şekiller.
    Cevapla
  • Genel izleyici 1 yıl önce Şikayet Et
    Tiyatroya devam, reytingler düşüşte zaten.
    Cevapla
  • @rom@ 1 yıl önce Şikayet Et
    ilgi çekmek istiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR