Seferi olanlar kaza namazlarını nasıl kılar?

Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunduğu Muhabbet Kapısı, dini doğru bir şekilde yaşamak isteyenler için çok özel konularla evlere konuk oluyor. Programda bu hafta İslam’da seferi olma durumu üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2022 17:09 GÜNCELLEME 24.05.2022 17:09 MEDYA
Seferi olanlar kaza namazlarını nasıl kılar?
Seferi olanlar kaza namazlarını nasıl kılar?

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Programda bu hafta yaşanılan yerden uzaklaşıldığında ibadetleri kolaylaştıran seferilik hakkında merak edilenlere yer verilecek. Mustafa Karataş ‘Seferi olan kişi kaza namazlarını nasıl kılar? Yazlığı olan bir kişi seferi olur mu? Seferi olan kişilere Cuma namazı farz mıdır? Birden çok yerde evi olan bir kimse, buralara gittiğinde seferi olur mu? Seferi olan kişi cemaatle namaz kılabilir mi? İki ayrı şehirde hem ikameti hem de işi olan kişinin seferilik durumu nasıldır? Seferilik kaç gün sonra biter?’ sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

Toplumda zedelenmeye neden olan konular, manevi hayata balta vuran alışkanlıklar, birlik ve beraberliğin gücü, sevginin önemi ve günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:50’de Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR