Gönül Dağı 65.bölüm 2.fragmanında seyirciyi duygulandıran gelişme! ''Gönül dağı bile ağlar!''

Ölümün nasıl bir şey olduğunu merak eden Dilek'in yaralayıcı sözleri Gönül Dağı 65.bölüm fragmanında duygu yüklü dakikalara sahne oldu. Dilek'in ölümün eşiğine sürüklendiği Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında üzüntüden kahrolan Taner'in feryadı yürekleri dağladı. Peki, Gülsim Ali'in ilk bölümden bu yana rol aldığı Dilek karakteri senaryo icabı son nefesini mi verecek?

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2022 12:57 GÜNCELLEME 27.05.2022 12:57 MEDYA
Gönül Dağı 65.bölüm 2.fragmanında seyirciyi duygulandıran gelişme! ''Gönül dağı bile ağlar!''
Gönül Dağı 65.bölüm 2.fragmanında seyirciyi duygulandıran gelişme! ''Gönül dağı bile ağlar!''

TRT1'in yoğun ilgi gören yapımı Gönül Dağı dizisinin sezon finali fragmanında Dilek'in başına gelen talihsiz olay karşısında Taner, acıların en büyüğünü yaşayacaktır. 65.bölüm 2.fragmanında Ciritçi Abdullah'tan ölüm hakkında bilgi almak isteyen Dilek'in sarf ettiği sözler dizi severlerin yüreğinde derin bir yara bıraktı.

''Ölmek nasıl bir şey, insan ölünce ne olur?'' şeklinde Ciritçi Abdullah'a soru yönelten Dilek'in, ''Ölüm bizi tamamlamak için, bizi asıl memleketimize götürmek için'' karşılığını alması yayına girecek yeni bölüme damgasını vurdu. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında, 'Gitmenin vakti geldi Taner, yılkı atları beni çağırıyor. Gönül Dağı beni çağırıyor. Gitmek bu toprakların değil sadece, gitmek bu dünyanın kaderinde var Taner. Bu zamansız gelişler ve gidişler bu dünyanın kaderinde var.'' sözleri ekran başındakilere duygu seli yaşattı. Gönül Dağı dizisindeki performansıyla izleyenlerin kalbini fetheden Dilek'in kadrodan çıkıp çıkmayacağı konusu şimdilik açıklığa kavuşmadı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • Zuhal meşekıran 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir çok dizi de olduğu gibi oyuncu sıkılınca çıkar ve her zamanki gibi bol gözyaşı ve reytingler düşer (inşallah bu kaçınçı?
    Cevapla
  • Zuhal meşekıran 1 yıl önce Şikayet Et
    İllaki oyuncu kaprisi illaki dram illakigözyaşı çok sevdiğim dizinin en saçma bölümü idi sonunu seyretmedim
    Cevapla
  • Miso 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün mesele bu mu yani, dilek diziden ayrılmış.
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    bütün duygulara yer veriyor senarist mafetti bizleri
    Cevapla
  • TEKO 1 yıl önce Şikayet Et
    Platformlardan biriyle anlaşmış mı falan filan bi şey var. Gidici yani.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR