Engin Altan'ın ayrıldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı final mi yaptı? 32 bölüm çekildikten sonra...

Cemre Gümeli, Pelin Akil, Engin Altan Düzyatan ve Caner Topçu gibi isimlerin hikayesinin bitmesinin ardından Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın 2.sezonunun çekilip çekilmeyeceği merak ediliyor. Şu ana kadar 32 bölüm çekilen ve müziklerini ise Metin Arıgül ve Ender Gündüzlü’nün bestelediği Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı yeni sezonda TRT1 ekranında yer alacak mı?

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2022 08:53 GÜNCELLEME 01.07.2022 08:53 MEDYA
Engin Altan'ın ayrıldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı final mi yaptı? 32 bölüm çekildikten sonra...
Engin Altan'ın ayrıldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı final mi yaptı? 32 bölüm çekildikten sonra...

Kurgusunu Gökhan Gürses’in yaptığı, görüntü yönetmenliğini Ahmet Münür Gürsoy’un üstlendiği Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nın 2.sezonda başlayıp başlamayacağı merak ediliyor. Midilli Fatihi Sipahi Yakup Ağa’nın 2.oğlu ‘Oruç Reis’ karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan’ın 32.bölümde ayrılmasının akabinde gözler yeni sezonda olup olmayacağı konusuna çevrildi.

Alparslan Büyük Selçuklu 3.sezon öncesi 2 transfer birden! Ayrılan başrol oyuncusu yerine...Alparslan Büyük Selçuklu 3.sezon öncesi 2 transfer birden! Ayrılan başrol oyuncusu yerine...

Yepyeni bir konsept ile 2.sezona bomba gibi bir başlangıç yapacağı müjdesi paylaşılan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda ‘Barbaroslar Hayreddin Paşa’ karakterinin 40’lı yaşları konu olarak işlenecek.

Zülküf Yücel’in senaristliğini gerçekleştirileceği ve Kanuni Sultan Süleyman döneminde yaşanan gelişmeleri aktaracağı açıklanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda 2.sezonda Hızır’ın hayatına odaklanılacak. Tüm bunların yanı sıra Berat Özdoğan’ın yönetmenliği eşliğinde 2.sezon çekimlerinin yapılacağı belirtilen Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda birbirinden yeni yüzler eklenecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Engin Altan ' ı Diriliş Ertuğrul ile seven Türk Halkı, bırakıp gitmesi nedeniyle yaptığı şımarıklığın cezasını bu kişiye her zaman kesecektir. Diriliş Ertuğrul' un sonu çok saçma bitti. Diriliş Ertuğrul dan ayrıldı ve dandik bir yaz dizisinde oynadı. Kuruluş Osman da da bir kaç bölüm babası rolünde oynayabilirdi. Barbaros bilmemnede 5 sezon oynayacağına Kuruluş Osman da 5 bölüm oynasa Türk Halkı, O nu bağrına basardı. Rahmetli Cüneyt Arkın 85 yaşında geldi ve Kuruluş Osman da olması gereken yerde oldu. Aynısını Sayın Düzyatandan da beklerdik. Ben bu kişiyi protesto ediyor ve çıkıp Türk Halkından özür dilemediği sürece oynayacağı hiçbir dizisini, filmini, programını izlemeyeceğim.
    Cevapla
  • AK partisi 1 yıl önce Şikayet Et
    ne diyorsun sen evlat?
    Cevapla
  • Arda 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok ta umrumuzdaydi yani
    Cevapla
  • Akıncı 1 yıl önce Şikayet Et
    Tutmadı, anlamlı bir heyecan yok, basit ve hafif kaldı.
    Cevapla
  • Fahrettin Paşa 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten boş bir dizi. Tarihi dizileri severim ama saçma sapan ilaveler yapınca amacından sapıyor. Kuruluş Osman'ı izliyordum. 2 sezondur, '' Şimdi devlet olma vaktidir.'' diyor ve sezon finali. Seyirciyle resmen dalga geçiyorlar. Bende izlemeyi bıraktım. Hep aynı konular. Ey trt elinde dizi imkanı var yapsana Fahrettin Paşayı mini dizi, Gazi Osman Paşa'yı. vs vs
    Cevapla
  • erdem değer 1 yıl önce Şikayet Et
    sakın kürt milliyetçisi mehmet metiner bu diziden de rahatsızlık duymasın? malum, metiner içinde Türk sözü geçen her diziden rahatsız olup yakın markaja alıyor ve yayından kaldırılması için uğraş veriyor
    Cevapla
  • ferhat3436 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaprisinin cezasını çekeceksin engin duyarlı seyircilere teşekkürler. Hak edene sürekli bu tepkiyi versek kimse halktan büyük olduğunu düşünemez.
    Cevapla
  • amca. 1 yıl önce Şikayet Et
    ne saçmalamışın be kardeş. Adamın sezon sonu ayrılacağı ilk bölüm yayınlanmadan biliniyordu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR