TV8 MasterChef Türkiye 6.sezonda Acun Ilıcalı'dan büyük sürpriz! Survivor'dan sonra...

Danilo Zanna’nın ‘Burası kurtlar sofrası’ çıkışının damgasını vurduğu MasterChef Türkiye 2022’de birbirinden iddialı yarışmacılar yapabileceklerinin en iyisini gösterecek. Proje tasarımını İrem Kanan’ın üstlendiği, şimdiye kadar 5 sezon 417 bölüm yayınlanan MasterChef Türkiye 2022 sürpriz gelişmeleriyle izleyenleri heyecan verici dakikalar yaşatacak.

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2022 15:25 GÜNCELLEME 01.07.2022 15:25 MEDYA
TV8 MasterChef Türkiye 6.sezonda Acun Ilıcalı'dan büyük sürpriz! Survivor'dan sonra...
TV8 MasterChef Türkiye 6.sezonda Acun Ilıcalı'dan büyük sürpriz! Survivor'dan sonra...

Acun Ilıcalı’nın kurucusu olduğu Acun Medya imzasıyla 14 Mart 2011’den beri yayın faaliyetine devam eden MasterChef Türkiye 6.sezonuyla ekranlara dönüş yapıyor. Uygar Ataş’ın yapımcılığında bulunduğu ve Behçet Hıdıroğlu’nun yönetmenlik koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye, her sezon olduğu gibi bu sezonda kendine güvenen yarışmacıları ağırlayacak.

Balkan Ninnisi’nde şoke eden ayrılık! Veda etmesinin sebebini bu sözlerle açıkladıBalkan Ninnisi’nde şoke eden ayrılık! Veda etmesinin sebebini bu sözlerle açıkladı

İngiltere kökenli bir aşçılık yarışmasının Türkiye’deki uyarlaması olan MasterChef Türkiye’nin jüri kadrosunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yer alacak. Heyecanın ardı arkasının kesilmeyeceği gelişmeleriyle izleyenleri 2022 sezonunda da ekran başına kilitleyecek MasterChef Türkiye, Survivor Türkiye Ünlüler Gönüllüler isimli yarışma programının final yapmasının ardından yayın hayatına başlayacak.

Jüri üyelerinde bu yıl herhangi bir değişiklik yapılmayan MasterChef Türkiye’nin 6.sezonu 1 Temmuz Cuma tarihinde saat 20:00’de ekran başındakilere unutulmaz anlar yaşatacak. Yapımcılığını Acun ılıcalı’nın üstlendiği MasterChef Türkiye’nin yeni sezon fragmanında yarışmaya başvuran kişilerin anlattıkları hayat hikayesi içleri sızlattı. 6.sezon tanıtımında dikkat çeken detaylardan bir diğeri de programda daha önce katılmış bir ismin bu sefer ikizi ile birlikte gelmesi jüri üyelerine hayretler içerisinde bıraktırdı.

MasterChef Türkiye Yarışmasının Şampiyonları Kimler Olmuştu?

*2018'de yayınlanan 1.sezonunda MasterChef Türkiye programının şampiyonu Uğur Kardaş olmuştu.

*2019'da yayına giren 2.sezonunda MasterChef Türkiye yarışmasının şampiyonluk kupasını Cemre Uyanık kaldırmıştı.

*2020'de TV8'de yayınlanan 3.sezonunda ise MasterChef Türkiye birinciliğine Serhat Doğramacı layık görülmüştü.

*2021'de yayınlanan 4.sezonunda Eren Kaşıkçı, MasterChef Türkiye şampiyonu olmaya hak kazanmıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Real Survivor 1 yıl önce Şikayet Et
    Istersen izlersin falanı bir yana benim asıl yandığım mesele bu kurguları gerçek zanneden milyonlarca vatandaş dolaşıyor ortalıkta, aynısı survivor için de geçerli.
    Cevapla
  • satır 1 yıl önce Şikayet Et
    nasıl hesap bu?4 şampiyon var 6.sezon diyor?bence burdada allstar yapmalı..her yılın ilk 4 ü kapışmalı..
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaman kaybı. Git uyu be ya.
    Cevapla
  • Sen de izleme! 1 yıl önce Şikayet Et
    "İstemiyorsan izlemezsin, zorla mı izletiyorlar!" demekle olmaz kardeşim... Biz bir toplumuz ve hepimizin ahlaki yapısı bir diğerimizi etkiliyor. O sebeple senin ahlakını bozan her unsur, doğal olarak benim ahlakımı, çocuğumun ahlakını, kardeşimin ahlakını, öğrencimin ahlakını, hocamın ahlakını kısacası hepimizi ilgilendiriyor. Neticede senin ahlakın bozulmamalı ki benim ahlakım da bozulmasın. vesselam...
    Cevapla
  • osmanli 1 yıl önce Şikayet Et
    bunların gerçekten yarisma olduguna inanan hala varmi acaba. tamami insanlarin duygularini sömürmeye programlanmis yarismalar. izlemeyin şunlara prim vermeyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR