Acun Ilıcalı'nın programı MasterChef Türkiye'de heyecanlandıran teklif! İlkini reddedince...

Mehmet Yalçınkaya’nın kendisine sunduğu iş teklifini reddeden Tunahan, MasterChef Türkiye programına ikinci defa katılmasının ardından yine bir iş telifi daha aldı. Yolun uzak olduğunu ileri sürerek ilk teklifini kabul etmeyen Tunahan'a, Mehmet Yalçınkaya’dan MasterChef Türkiye stüdyosunda bir kez daha iş teklifi geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.07.2022 16:49 GÜNCELLEME 11.07.2022 16:50 MEDYA
Acun Ilıcalı'nın programı MasterChef Türkiye'de heyecanlandıran teklif! İlkini reddedince...
Acun Ilıcalı'nın programı MasterChef Türkiye'de heyecanlandıran teklif! İlkini reddedince...

Mehmet Yalçınkaya’nın iş teklifinde bulunduğunu ve kendisini çağırmasına rağmen gelemediğini söyleyen Tunahan, bu olaydan sonra insanların kendisine kötü davrandığını MasterChef Türkiye stüdyosunda anlattı. ‘Sen Mehmet şef gibi birinin iş teklifini nasıl kabul etmezsin!’ şeklinde insanlar tarafından kendisine sitem edildiğini belirten Tunahan’ın MasterChef Türkiye’deki sözleri çok konuşuldu.

TRT1 Payitaht Abdülhamid’in Bidar’ı Özlem Conker son noktayı koydu! Oyunculuğu bıraktı mı?TRT1 Payitaht Abdülhamid’in Bidar’ı Özlem Conker son noktayı koydu! Oyunculuğu bıraktı mı?

Mehmet Yalçınkaya da Tunahan’a tepki gösteren kişilere hak verdiğini belirterek, yolun uzak olmasından ötürü işi kabul etmediği gerçeğini yüzüne çarptı. Tunahan, ‘Ama benim gençliğime verin!’ diyerek karşılık verirken, Mehmet Yalçınkaya da o anı gençliğine verdiğini ve şimdi biraz daha akıllanmış olabileceğini dile getirerek tekrardan iş teklifi gerçekleştirdi.

‘Gel çalış, benim restoranda istediğin bölümde çalışırsın’ çıkışına imza atan Mehmet Yalçınkaya’nın daveti ortalığı salladı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçma sapan bir haber bizene ya
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    bende diyorum bu bomba etkisi nereden gelmiş
    Cevapla
  • Nazife 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun bey buradada kimin kazanacağını şimdiden ayarlamıştır.Artık Acunun kanalındaki yarışmalar artık güven vermiyor.
    Cevapla
  • Rahatsız 1 yıl önce Şikayet Et
    Dün güzel bir kız vardı 23 yaşında. Dedim direk seçilecek diye. 3 evet aldı gitti. Aynı yemeği benim gibi biri yapsın 3 hayırla giderdi.
    Cevapla
  • moo 1 yıl önce Şikayet Et
    türkiye gündemine bomba etkisi yapmıs :Ddddddddddddddd
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR