15 Temmuz Şehitleri Mevlit özel programıyla anılıyor

Kanal 7, 15 Temmuz Darbe Girişimi ve Millettin Zaferi’nin altıncı yıl dönümünde o gece vatanları uğruna canlarını feda eden şehitler için mevlit yayınıyla ekranlara konuk oluyor.

ABONE OL
GİRİŞ 15.07.2022 09:33 GÜNCELLEME 15.07.2022 15:44 MEDYA
15 Temmuz Şehitleri Mevlit özel programıyla anılıyor
15 Temmuz Şehitleri Mevlit özel programıyla anılıyor

15 Temmuz Şehitler Anıtı’ndan gerçekleşecek olan programda emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın duahanlığında eller semaya açılacak. Programda ayrıca şehitlerin ruhları için Kur’an-ı Kerim okunacak.

Altı yıl önce FETÖ terör örgütünün ülkeyi bölmeyi hedefleyerek düzenlediği hain darbe girişimi sırasında hayatlarını kaybedenler  ‘15 Temmuz Mevlit Özel’ programıyla anılacak. Vatan hainlerinin amaçlarına ulaşmaması için canla başla mücadele edip, bu uğurda şehadet mertebesine ulaşanların ruhlarına Kur’an-ı Kerim okunup, dualar edilecek. O karanlık gecede vatanını korumak için canlarını siper edenler dualarla yad edilirken, birlik ve beraberlik duyguları bir kez daha derinden hissedilecek.

15 Temmuz Şehitler Anıtı’ndan yapılacak olan, emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın duahanlığını üstleneceği 15 Temmuz Şehitleri Mevlit Özel programı Cuma akşamı saat 21:15’te Kanal 7’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR 1
  • dede 1 yıl önce Şikayet Et
    bu vatan hainlere mezar olacak. bu vatan birilerinin balık keyfi kayak keyfi tatil keyfi değildir. birilerinin 40 yıldır batı beslemesi pkk teröristleirni aklamak iiçin ne suçları var kavala gibi hainlerin ne suçuvar diye hainleri alçakalrı meşru görterenlerin değildir. uyan millet hainlere yol verme. bu vatan öyle tatile gitmekle kazanılmadı. uyan
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR