Cumhuriyet ve TELE1'in "Hulusi Akar 15 Temmuz törenine katılmadı" yalanı elinde patladı!

CHP yandaşı yayın organları Cumhuriyet ve TELE1'in Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Saraçhane’deki 15 Temmuz törenine katılmadığı iddiaları fotoğraflarla yalanlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.07.2022 17:29 GÜNCELLEME 17.07.2022 17:40 MEDYA
Cumhuriyet ve TELE1'in "Hulusi Akar 15 Temmuz törenine katılmadı" yalanı elinde patladı!
Cumhuriyet ve TELE1'in "Hulusi Akar 15 Temmuz törenine katılmadı" yalanı elinde patladı!

15 Temmuz'da hain darbe girişiminin 6'ncı yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Fatih'te bulunan Saraçhane Meydanı'nda bir program düzenlendi. Program çerçevesinde 15 Temmuz temalı video gösterimi, canlı sahne performansları, sela, dua ve Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı.

CHP yandaşı medya törende Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın olmadığı haberlerini yaptı.

TELE1, "Hulusi Akar 15 Temmuz programına katılmadı, MSB tören duyurmadı" ifadelerini kullanırken CHP yandaşı Cumhuriyet ise, "Akar'ın sessizliği, 15 Temmuz törenine gitmedi" diyerek yalan haberciliği yaptı.

ALGI HABERCİLİĞİ FOTOĞRAFLARLA DEŞİFRE OLDU

İşte algı yapmaya çalışan medyanın yalanını çürüten Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Saraçhane'deki fotoğrafları;

 

 

KAYNAK : Haber7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 66 TÜMÜ
  • Abhaz54 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp nin düştüğü içler acısı duruma bak .Askeriyemize çamur atmaya kalkacak kadar zavallılaşmış.Bu poltikayı acaba kimler için uyguluyor?Hangi kesimi etkilemeye çalışyor?Yazık oldu Atatürk ün kurduğu partiye. Artık kapatın gitsin.
    Cevapla
  • amaç farklı 1 yıl önce Şikayet Et
    adamların amacı Hulisi akar'ın gidip gitmemesi değil. Adamlar toplumun bir kesiminde gitmediğini söylüyor haberleri takip etmeyen sosyal medya sahtekarları olayı yayıyor. Sonra milyonlarca kişi gitmediyse fetöcü algısı oluştuluyor. haber yalanlanıyor ama aynı hızla gitmediğini düşünenlere ulaşmıyor. Adamlar bilinçli yalan yayıyor. gobels taktiği bu.
    Cevapla
  • seyit 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamcıkların derdi millet devlet değil hala anlamayan mal kafalılar var adamlar beslendikleri yer TC ama hesap verdikleri yer ABD bunların bu devlete zerre kadar faydası dokunmaz ey gençler aklınızı başınıza alın sizi kendi elleri ile dağa çıkarırlar sırf vatan bölünsün diye kendileri de abilerinin himayesine girip küçük devlet kurup başına geçip milleti sömürmek olur.
    Cevapla
  • Koca 1 yıl önce Şikayet Et
    gazeteler bu yalan haberlerine ceza ödemeli
    Cevapla
  • Özel biri 1 yıl önce Şikayet Et
    Tele1 halk TV sivil görünümlü örgüt kanalları malesef ülkede aydınlar ve yabancı sevdalıları kanalı bu ülkenin olmayan ama ülkede gibi var la yok arasi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR