TRT1 Teşkilat oyuncusu bilinmeyenleri tek tek anlattı! Gerçek sonunda ortaya çıktı

1 – 48 bölümleri arasında ‘Serdar Kılıçarslan’ karakterini üstlenen ve 2 sezon boyunca süren macerasının sonuna gelen Çağlar Ertuğrul’un veda gerekçesi gün yüzüne çıktı. İlk bölümden beri sergilediği performansıyla hayranlık uyandıran ve heyecanın ardı arkasının kesilmediği sahnelerde yer alan Çağlar Ertuğrul ayrılık sebebini bizzat anlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.08.2022 14:17 GÜNCELLEME 01.08.2022 14:17 MEDYA
TRT1 Teşkilat oyuncusu bilinmeyenleri tek tek anlattı! Gerçek sonunda ortaya çıktı
TRT1 Teşkilat oyuncusu bilinmeyenleri tek tek anlattı! Gerçek sonunda ortaya çıktı

Reytinglerde başarılı bir grafik sergileyen ve aksiyonun dur dur durak bilmediği Teşkilat dizisinin başroldeki ismi aldığı ayrılık kararı sonrası ilk kez konuştu. 7 Mart 2021 tarihinden beri Teşkilat’ta ‘MİT Ajanı’ rolünü üstlenen ve sıkı takipçilerinin büyük bir ilgiyle izlediği Çağlar Ertuğrul ayrılmasının ardında yatan nedenleri tek tek sıraladı.

TRT1 Gönül Dağı dizisi tarihinde görülmemiş olay! Böylesi ilk defa yaşanacakTRT1 Gönül Dağı dizisi tarihinde görülmemiş olay! Böylesi ilk defa yaşanacak

Fazilet Hanım ve Kızları, Afili Aşk gibi projelerle geniş bir hayran kitlesi yakaladıktan sonra Teşkilat’la oyunculuk kariyerinde ciddi bir yükselişe geçen Çağlar Ertuğrul, gerçekleri tüm detaylarıyla anlattı. Timur Savcı ile Burak Sağyaşar ikilisinin kuruculuğunu üstlendiği Tims&B Productions ile sözleşmeyi 2023’e kadar yaptıklarını belirten Çağlar Ertuğrul, ilk olarak Dağ filminin yeni serisini çekecekleri bilgisini paylaştı.

Bir diğer sebep olarak ise sakatlığını gösterdi ve bir süredir sağlık problemi yaşamasından ötürü Teşkilat’la yolları ayırmak durumunda kaldığını ifade etti. Omzundan, sağ avucundan ve sağ ayağından sakatlık geçiren ve doktoru tarafından yırtık başlangıcı teşhisi konulan Çağlar Ertuğrul’un sağlığı açısından herhangi bir tehdit oluşturmaması açısından aksiyon sahnelerine girmemesi gerektiği öğrenildi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 28 TÜMÜ
  • Millî duruş 1 yıl önce Şikayet Et
    Haluk beyi getirsinler diyecem ama yaş faktörü var bu şapşal ağın gittiğine sevindim bastığın durduğun yeri bileceksin rolü aldığın ağırlığını tasimayida
    Cevapla
  • byduygusal02 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunus Emre yıldırımer geliyor
    Cevapla
  • Yürek ister 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi olmuş
    Cevapla
  • SAS 1 yıl önce Şikayet Et
    İyisi gitmiş siyasi mesaj verenleri hiçbir TRT dizisine almasınlar bıktık bu tiplerden..
    Cevapla
  • ya he ya 1 yıl önce Şikayet Et
    dag filmimde ne yapacaksin peki? cayci mi olacaksin? sakatsin ya hani...
    Cevapla
  • izmitli 1 yıl önce Şikayet Et
    sanki dağ filmi çok kolay bir dizi ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR