TRT1 Mükemmel Eşleşme’ye ses getirecek transfer! Adanalı ve Doktorlar dizisiyle tanınmıştı

TRT1’de Mint Motion Pictures imzasıyla her Cumartesi akşamı yayınlanan, Gizem Sevim ile Ahmet Kayakesen ikilisini bir araya getiren Mükemmel Eşleşme’de çok konuşulacak bir transfere imza atıldı. Gerek yapımcılığını gerekse senaristliğini Birol Güven’in üstlendiği ve yönetmenlik koltuğunda Emre Kovuk’un oturduğu Mükemmel Eşleşme projesine Ebru Şam dahil edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.08.2022 08:58 GÜNCELLEME 09.08.2022 08:58 MEDYA
TRT1 Mükemmel Eşleşme’ye ses getirecek transfer! Adanalı ve Doktorlar dizisiyle tanınmıştı
TRT1 Mükemmel Eşleşme’ye ses getirecek transfer! Adanalı ve Doktorlar dizisiyle tanınmıştı

2008 – 2010 yılları arasında Kuzey Prodüksiyon imzasıyla ATV’de yayına giren, hem proje tasarımını hem senaristliğini Tayfun Güneyer’in üstlendiği Adanalı dizisiyle oyunculuk hayatına ilk adımı atan Ebru Şam’ın sürpriz projesi belli oldu. Yönetmenliğini Adnan Güler’in yaptığı ve 3 sezon ve 79 bölüm boyunca yayın hayatını sürdüren Adanalı dizisinde rol aldığı ‘Esra’ karakteriyle ilk kez kameralar karşısına geçen Ebru Şam, Mükemmel Eşleşme yapımına katılıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam, bir EDHO oyuncusunu daha bünyesine kattı! Kadro yıldızlar geçidiBen Bu Cihana Sığmazam, bir EDHO oyuncusunu daha bünyesine kattı! Kadro yıldızlar geçidi

Yapımcılığında Med Yapım şirketinin sahibi Fatih Aksoy’un bulunduğu, 2006 – 2011 yılları arasında Show TV’de yayına giren Doktorlar dizisiyle adından söz ettiren ve geniş bir hayran kitlesi yakalayan Ebru Şam’ın Mükemmel Eşleşme’de hangi rolü oynayacağı netleşti. 4 sezon ve 97 bölümden oluşan Doktorlar dizisindeki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Ebru Şam, Mükemmel Eşleşme’de Ece rolüyle ekran başındakilerin karşısına geçmeye hazırlanıyor. Adanalı ve Doktorlar dizisinin yanı sıra Gecekondu ve Fatih Harbiye gibi projelerde de ekran önüne çıkan Ebru Şam, 2009 tarihinde düzenlenen Miss Turkey yarışma programında 1.lik ödülüne layık görülmüştür.

TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu’da Seferiye Hatun fırtınası kopacak! Fahriye Evcen’in yerini dolduracakTRT1 Alparslan Büyük Selçuklu’da Seferiye Hatun fırtınası kopacak! Fahriye Evcen’in yerini dolduracak

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Emine cebeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Botokslu hatunlarda iyi oluyor dönem dizilerinde hayran hayran bakıyoruz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR