Gönül Dağı’ndan ayrılan Gülsim Ali'ye teklif yağmuru yağıyor! 'Bu teklif kaçmaz!' dedirten proje

Gönül Dağı dizisiyle büyük bir sıçrama yapan ve oyunculuk kariyeri açısından kayda değer fırsat yakalayan Gülsim Ali’ye sürpriz bir projeden teklif götürüldü. Son dönemin parlayan isimlerinden bir tanesi olan ve Gönül Dağı’ndaki performansıyla izleyenlerin sempatisini toplayan Gülsim Ali’ye Selahattin Eyyubi dizisinde rol alması için teklif yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2022 12:55 GÜNCELLEME 27.08.2022 13:44 MEDYA
Gönül Dağı’ndan ayrılan Gülsim Ali'ye teklif yağmuru yağıyor! 'Bu teklif kaçmaz!' dedirten proje
Gönül Dağı’ndan ayrılan Gülsim Ali'ye teklif yağmuru yağıyor! 'Bu teklif kaçmaz!' dedirten proje

TRT1’in aile dizisi Gönül Dağı’yla yollarını ayırmasının ardından dinlenme sürecine giren Gülsim Ali, şimdilerde çeşitli projelerden kendisine sunulan teklifleri değerlendirmeye alıyor. Gönül Dağı’nda iddialı bir oyunculuk performansı ortaya koyan ve geniş bir kitlenin hayranlık içerisinde takip ettiği isimler arasında yer alan Gülsim Ali’ye Selahattin Eyyubi dizisinden teklif götürüldü.

TRT1 Gönül Dağı 3. sezon fragmanında duygulandıran sahne! Tüm bildiklerinizi unutturacakTRT1 Gönül Dağı 3. sezon fragmanında duygulandıran sahne! Tüm bildiklerinizi unutturacak

3 sezon ve her bir sezonunun 34 bölüm olarak olarak çekilmesi kararlaştırılan Selahattin Eyyubi dizisi dijital bir platformda yayın hayatına başlayacak. Gülsim Ali’nin, başrolünde İlhan Şen’in olacağı ve Türkiye ile Pakistan ortak yapımı Selahattin Eyyubi projesinden gelen teklifi kabul edip etmeyeceği şimdilik bilinmiyor.

Çekimleri Gebze’de bulunan bir platoda Akli Film tarafından gerçekleştirilecek Selahattin Eyyubi dizisinde Eyyubiler Devleti’nin kurucu hükümdarı Selahattin Eyyubi’nin yaşantısı konu olarak işlenecek.

Yapımcılığını Emre Konuk’un üstlendiği Selahattin Eyyubi dizisinde aynı zamanda Pakistan’dan oyuncuların da senaryo icabı kadrosunda yer alacağının bilgisine ulaşıldı. Selahattin Eyyubi’nin 88 yıl sonra Kudüs’ü fethetmesi, Haçlı ordusuna karşı sağladığı galibiyet ve beraberinde İslam Dünyasını birleştirme gayreti gözler önüne serilecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Bahar 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi ki ayrıldı.hic sevmezdim zaten.
    Cevapla
  • Demoxy 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekibini satan, şımarık bu kadının hiçbir filmine bakmam artık..
    Cevapla
  • bülent duman 1 yıl önce Şikayet Et
    haydi hayırlısı
    Cevapla
  • Gönüldağı 1 yıl önce Şikayet Et
    Gönül dağı dizisindeki en uyuz oyuncuydu bence gittiği iyi oldu.
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    o filmi mutlak izlemeliyim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR