TRT1 Gönül Dağı 67.bölüm fragmanında kahreden sahne! Bu acıyı tarif edebilmek mümkün değil

Gönül Dağı fragmanında Taner, ‘Bu bebek benim hayata sıkıca tutunmam için Dilek’in uzattığı bir değnek gibi, onunla tutunuyorum hayata!’ sözleriyle izleyicisini gözyaşlarına boğar. Gönül Dağı 67.bölüm fragmanında sırf oğlu için dimdik durmaya ve metanetini kaybetmemeye çalışan Taner’in gösterdiği üstün mücadele duygu seli yaşattı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.09.2022 09:59 GÜNCELLEME 10.09.2022 09:59 MEDYA
TRT1 Gönül Dağı 67.bölüm fragmanında kahreden sahne! Bu acıyı tarif edebilmek mümkün değil
TRT1 Gönül Dağı 67.bölüm fragmanında kahreden sahne! Bu acıyı tarif edebilmek mümkün değil

Gönül Dağı’nda Dilek’in yaşam savaşını kaybetmesiyle Taner psikolojik anlamda ciddi bir sarsıntı geçirir ve yaşadığı travmadan ötürü etrafındakileri de endişeye sevk eder. Dilek’in ruhunu teslim etmesiyle yaşama sevincini yitiren ve yüreğinde çok derin bir yara açılan Taner’in vaziyeti Gönül Dağı seyircisini efkarlandırdı.  

Kurtlar Vadisi’nin başroldeki isminden bomba açıklama! Efsane kaldığı yerden devam mı edecek?Kurtlar Vadisi’nin başroldeki isminden bomba açıklama! Efsane kaldığı yerden devam mı edecek?

Gönül Dağı 67.bölüm fragmanında, bebeği için Taner’in güçlü kalmaktan ve hayata dört elle sarılmaktan başka çaresi yoktur. Dilek’in giderken bıraktığı emanete gözü gibi bakacaktır ve yaşadığı müddetçe de ayağına taş değdirmeyecektir. Gönül Dağı’nda Taner’in içi kan ağlasa da sevgiyle ve ilgiyle büyütüp yetiştirmek, kol kanat germek için tüm imkanlarını zorlaması izleyenleri duygulandırdı.

Kenan'ın garip davranmaya başladığını ve gittikçe kendisinden uzaklaştığını düşünen Mihriban'ın, 'Bir insan kaç defa terk edilebilir, buna yürek kaç defa dayanır?' diyerek çaresizce sitem etmesi dikkatleri çekti.

Berk Atan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk’ün yer aldığı, Teoman Gök’ün senaristliğini üstlendiği ve Yahya Samancı’nın yönetmenliğini yaptığı Köprü Film imzalı Gönül Dağı 67.bölümüyle 10 Eylül Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1'de dizi severleri ağırlayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • isa61 1 yıl önce Şikayet Et
    dizi çok güzel ama artık eğlenceden çok ağlama hüzün işlemeye başladı. eğer bu uzun sürerse izlemeyi bırakırım artık. bukadar gama kedere gerek yok.
    Cevapla
  • Hüseyin Adanalı 1 yıl önce Şikayet Et
    On numara bir dizi, tam bir aile dizisi milli ve yerli
    Cevapla
  • ZaZaKi 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakikatten bazen işin içine ediyoruz izlemedim niye biliyorum ki sırf aglama zırlama arkadaşlar bu dizi acıtasyon dizisi degil eylence komedi gündelik hayatın tebessümü zaten diziye yakışmayan oyuncu dilek ne güzel cıkardınoz neşeli birini onun yerine geçirin o kadar gülme eyleme ara ara düşünme ve Taner de aglatmayın zırlatmayın yakışmıyor Taner bazen çok yapmacık oluyor... Acıtasyon diziye yakışmıyor...
    Cevapla
  • kurtoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi değil müzikal!!
    Cevapla
  • Dibinibulan 1 yıl önce Şikayet Et
    Nd diyon oglimasyon
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR