Gönül Dağı'nın unutulmaz ismi Gülsim Ali'ye büyük teklif! Şans ikinci kez yüzüne güldü

Yeni sezonunda acıklı gelişmeleriyle hüzün rüzgarları estiren Gönül Dağı’nın unutulmaz ismi Gülsim Ali’den heyecan verici açıklama geldi. Anadolu insanının sıcaklığını ve samimiyetini hissettiren Gönül Dağı dizisinde 2 sezonluk bir deneyim yaşayan Gülsim Ali’nin yeni projesinin ayrıntıları şekillenmeye başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.09.2022 09:17 GÜNCELLEME 24.09.2022 09:17 MEDYA
Gönül Dağı'nın unutulmaz ismi Gülsim Ali'ye büyük teklif! Şans ikinci kez yüzüne güldü
Gönül Dağı'nın unutulmaz ismi Gülsim Ali'ye büyük teklif! Şans ikinci kez yüzüne güldü

TRT1’in gerek kadrosuyla gerekse senaryosuyla seyircisinden tam not alan projesi Gönül Dağı, sezon finalinde ekran başındakileri efkarlandıran bir ayrılıkla adından sosyal medyanın gündemine oturmuştu. 2 sezon boyunca Dilek karakteriyle izleyenlerden tam not alan Gülsim Ali, meydana gelen talihsiz kaza sonucu vefa etmesiyle hikayesi bitmişti.

Yaptığı anlaşmasının sonuna geldiği için ekipten ayrılan ismin 3.sezonda yer almayacak olması hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Öte yandan geçtiğimiz hafta macerasına kaldığı yerden devam etmeye başlayan Gönül Dağı’nda Gülsim Ali’nin yerine geçen isim Berfin Kıymaz olarak açıklanmıştı.

Gönül Dağı dizisindeki veda sahnesiyle sevenlerini gözyaşlarına boğan ve hafızalardan silinmeyecek dakikalar yaşatan Gülsim Ali, sürpriz projesi hakkında konuştu. Selahaddin Eyyubi’nin yaşam öyküsünün gözler önüne serileceği ‘Selahattin Eyyubi’ dizisiyle anlaşma sağlayan İlhan Şen’in partnerinin Gülsim Ali olması bekleniyor.

Toplamda 30 bölüm çekilmesi planlanan Türk – Pakistan yapımı Selahattin Eyyubi projesinin kendisini bir hayli heyecanlandırdığının özellikle altını çizen Gülsim Ali, İlhan Şen’in de kendisi gibi Bulgaristan’da doğup büyüdüğünü belirtti.

Gönül Dağı’nın Dilek’i Gülsim Ali, “Çok güzel bir proje, çok özel bir proje. Türkiye’de daha önce yapılmamış bir iş. Senaryosu geldi bize de. Görüştük, fakat şu anda yüzde yüz anlaştık demek istemiyorum. Ama beni çok heyecanlandırdı. İlhan (Şen) ile de tanıştık. Çok güzel bir enerjisi var, çok samimi” şeklinde ifadelere yer vererek yeni proje teklifine yeşil ışık yaktı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    BÖyle islami konuların işlendiği dizilerde bari düzgün karakterlere yer verin.soytarıları koyun diziye..ne inandırıcılığı kalıyor..?
    Cevapla
  • Gerçek 1 yıl önce Şikayet Et
    İzlemedim hiç hayel dünya sın da yaşatıyorlar insanları
    Cevapla
  • BİLAL 1 yıl önce Şikayet Et
    Başladığın bir diziyi de bitir be, her dizinin yarısında ayrılıyorsun.
    Cevapla
  • BİLAL 1 yıl önce Şikayet Et
    Başladığın bir diziyi de bitir be, her dizinin yarısında ayrılıyorsun.
    Cevapla
  • Diken 1 yıl önce Şikayet Et
    Günahına giriyorsunuz kız kendi açıkladı medyadaki yazılanların hepsi yalan senaryo gereği çıkartırdım benim hikayem bitmiş ben cikmak istiyorum demedim diye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR