Fatih semtinin etkileyici atmosferi Tarihte Yürüyen Adam’da

Tarihi sevdiren, merak uyandıran program Tarihte Yürüyen Adam geçmişten bugüne ayakta kalmayı başaran tarihi yapıları ve hikayelerini izleyicilerle buluşturuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2022 14:29 GÜNCELLEME 23.09.2022 14:29 MEDYA
Fatih semtinin etkileyici atmosferi Tarihte Yürüyen Adam’da
Fatih semtinin etkileyici atmosferi Tarihte Yürüyen Adam’da

Tarihçi Yazar Ahmet Anapalı’nın sunumuyla ekrana gelen Tarihte Yürüyen Adam, geçmişe ışık tutan yapıların hikayeleriyle Ülke TV ekranlarındaki yerini alıyor. Tarihte Yürüyen Adam’ın bu haftaki durağı İstanbul’un önemli semtlerinden Fatih olacak.  Ahmet Anapalı, Mimar Sinan’ın kalfalık eseri olarak belirttiği Süleymaniye Camii ve Sultan 2. Mehmet tarafından yaptırılan Fatih Camii’ni içinde bulunduran Fatih bölgesini karış karış gezdi. Bölgedeki tarihi dokuyu yerinde görüntüleyen Anapalı, Fatih semtinin geçmişteki önemine değindi. Fatih semtinin cumbalı evleriyle meşhur sokaklarını dolaşan Tarihte Yürüyen Adam, geçmişin ruhunu ve bölgenin etkileyici atmosferini izleyicileri için görüntüledi.

Tarihi camiler, kervansaraylar, üstünde birçok medeniyetin yaşadığı Mezopotamya ve Anadolu şehirlerinin bilinmeyen hikayeleri Tarihte Yürüyen Adam ile her Pazar 17:00 Ülke TV ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR