Kusursuz Kiracı'dan hayretler içerisinde bıraktıran karar! Kimse bunu beklemiyordu

Kısa bir zaman önce yayın hayatına merhaba diyen Kusursuz Kiracı dizisinin takipçilerini hayal kırıklığına uğratacak haber geldi. Reyting savaşında yenik düşen Kusursuz Kiracı final yapan diziler kervanına katılıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 06.10.2022 14:57 GÜNCELLEME 06.10.2022 14:57 MEDYA
Kusursuz Kiracı'dan hayretler içerisinde bıraktıran karar! Kimse bunu beklemiyordu
Kusursuz Kiracı'dan hayretler içerisinde bıraktıran karar! Kimse bunu beklemiyordu

Reytinglerde tutunamadığı için final yoluna giden yapımlar listesine Kusursuz Kiracı da girdi. İzlenmelere bakıldığında rakip projelerin gerisinde kalan ve bekledikleri gibi bir geri dönüş alamayan Kusursuz Kiracı’ya dair flaş karar alındı.

House of Dragon’da peş peşe ayrılık! Yollarını ayıran 2 ismin yerine onlar geçiyorHouse of Dragon’da peş peşe ayrılık! Yollarını ayıran 2 ismin yerine onlar geçiyor

Reytinglerde bir türlü yüzü gülmeyen ve arzu edilen başarı ölçütünü yakalayamayan Kusursuz Kiracı’nın ekran ömrü tükeniyor. 30 Ağustos 2022’den beri MF Yapım imzasıyla ekranlarda varlık gösteren ve senaryosunu Nermin Yıldırım’ın kaleme aldığı Kusursuz Kiracı’nın final tarihi netlik kazandı.

Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini ve Asena Bülbüloğlu’nun ise yönetmenliğini üstlendiği, Dilan Çiçek Deniz’in ‘Manolya Ünkap’ ve Serkay Tütüncü’nün de ‘Yakup Ortaç’ karakterini oynadığı Kusursuz Kiracı 4 Ekim tarihinde izleyenlere elveda diyecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Değil mi? 1 yıl önce Şikayet Et
    siyonist fox, devlet ve millet düşmanı tetikçi kanal.
    Cevapla
  • kartal12 1 yıl önce Şikayet Et
    aşk meşk dizileri artık tutmuyor
    Cevapla
  • kartal12 1 yıl önce Şikayet Et
    yeni bir çağ başlıyor tvde diziler artık tutmuyor. çok değişik bir senaryo değilse
    Cevapla
  • mahmuthan 1 yıl önce Şikayet Et
    fox izlemiyorum izlettirmiyorum.chpnin kanalı.haber başlıyor reis kötü bitiyor yine reis kötü .hiç dogru yokmu allah aşkına.abd yahudi kanalından da ne beklenir.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Halk da hiç bir karşılığı olmayan sözde oyuncular ile iyi dayanmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR