Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Başkent Kulisi'nde

Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu, siyaset dünyasındaki önemli gelişmelerin yer aldığı Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2023 17:45 GÜNCELLEME 20.01.2023 18:13 MEDYA
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Başkent Kulisi'nde
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Başkent Kulisi'nde

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi, siyaset gündeminde yaşananları, Türkiye’nin iç ve dış meselelerini masaya yatırıyor. Başkent Kulisi bu hafta Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’yi ağırlayacak.

Nureddin Nebati, Mehmet Acet’in ‘Ekonomide atılan son adımlar mali disiplinin korunmasını zorlaştıracak mı? EYT’liler ilk maaşlarını hangi tarihte alacaklar? Döviz kurundaki stabil durum 2023’te de devam edecek mi? Dünya ekonomisindeki gidişat Türkiye’nin ihracat performansını ne kadar etkileyecek? Hayat pahalılığı sorunu ne olacak? Fiyat sabitleme kararları vatandaşı rahatlatacak mı? Borç stoğumuz ne durumda? Ekonomideki son durumun seçimlere nasıl bir etkisi olacak?’ sorularını canlı yayında Başkent Kulisi’nde yanıtlayacak.  

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 13:15’de Kanal 7 ekranlarında… 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR