Altılı masa Sözcü'yü bile çıldırttı! "EYY aday! Geldiysen 6 kez masaya vur"

Altılı masanın dün 9 saat süren ancak yine aday belirlenemeyen toplantısının ardından CHP'ye yakın Sözcü altılı masayı tiye aldı. Gazete bugün "EYY aday! Geldiysen 6 kez masaya vur" manşetiyle çıkarıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2023 17:58 GÜNCELLEME 27.01.2023 18:01 MEDYA
Altılı masa Sözcü'yü bile çıldırttı! "EYY aday! Geldiysen 6 kez masaya vur"
Altılı masa Sözcü'yü bile çıldırttı! "EYY aday! Geldiysen 6 kez masaya vur"

Seçimlere birkaç ay kalmışken toplantılarına devam eden altılı masa dün 11. kez bir araya geldi. Artık muhalefet destekçileri tarafından bile eleştirilerin hedefi olan altılı masadan yine sonuç çıkmadı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün saat 12.00'de İYİ Parti genel merkezinde bir araya geldi.

YİNE SONUÇ ÇIKMADI

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda herkesin merak ettiği aday konusunda yine uzlaşı sağlanamadı. 9 saat süren toplantı sonrası bir bildiri yayınlamakla kalan altılı masa yine adayının ismini açıklayamadı.

SÖZCÜ ALTILI MASAYI TİYE ALDI

Toplantıdan bir sonuç çıkmamasının ardından CHP'ye yakınlığıyla bilinen Sözcü Gazetesi'nin bile sabrı taştı. CHP'ye yakın Sözcü gazetesi bugünkü manşetinde altılı masayla dalga geçti. 11 kez toplanan ancak bir türlü aday çıkaramayan altılı masayı tiye alan Sözcü, "EYY aday! Geldiysen 6 kez masaya vur" başlığını atarak, "11. defa toplanan 6'lı masadan beklenen karar çıkmadı" ifadelerini kullandı. 

Sözcü, haberin girişinde ise "Umudunu altılı masaya bağlayan milyonlarca seçmen, cumhurbaşkanı adayının artık belirlenip açıklanmasını ve gerginliğin bitmesini istiyor." dedi.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 137 TÜMÜ
  • dede 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir dahaki toplanmalarında bence artık yaşayanları değil yaşamayanların ruhunu çağırsınlar. belki olur. Mesela İnönü nün ruhunu çağırabilirler. Gülüyorum ya.
    Cevapla
  • dede 1 yıl önce Şikayet Et
    11.kez toplanıp 9 saat Cumhur Başkanı Adayını çağırdılar ancak adaydan yine ses yok. Demek ki gelmemiş ki masaya 6 defa vurmamış.
    Cevapla
  • HÖD HÖD 1 yıl önce Şikayet Et
    MENDERESİN 1946 SEÇİMLERİNDE "YETER SÖZ MİLLETİNDİR" SLOGANI İLE SANDIĞI GÖMÜLDÜĞÜ CHP kendini sandığa gömen lider MENDERESİN Sloganını... 2023 Seçimlerinde kendine Slogan yapan AK PARTİ Sloganı haline dönüşen VE CHP nin ağzına almaması gereken bir sloganı parti dış cephesine TESLİM BAYRAĞI gibi 100 metreye 50 metre asmış BU BİR TESLİMİYET VE MALUBİYET İFADESİDİR. TAYYİP BEY SEN BÜYÜK SİYASETÇİ, BÜYÜK LİDER VE BÜYÜK BİR DEVLET ADAMISIN SANA HELAL OLSUN VERDİĞİMİZ OYLARIMIZ...
    Cevapla
  • HÖD HÖD 1 yıl önce Şikayet Et
    Sözcü gazetesinin söylediği şu masanın adayını masa belirlemeyecek dışarıdan gelecek isim masa dışarıya Sözcü vasıtası ile mesaj iletiyor. Bir an evvel adayın ismini gönderin diye... Ama Emperyaller bile 6'lı masadan umudu kestiği için çok aceleci davranmıyor seçi min sonucu zaten belli...
    Cevapla
  • Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu oluşumun adayına oy verecek bir kişinin bile çıkmaması lazım ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR