"Türkiye tek yürek" yardım gecesi... TV sayısı 100’ü aştı, radyo sayısı da 300’e ulaştı

"Asrın felaketiyle" tek yürekle mücadele edilen bu günlerde RTÜK’ün öncülüğünde aralarında Kanal7, Haber7, Ülke TV ve Radyo7'nin de olduğu Türk medyası yardım seferberliğine katkı için bir araya geliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 15.02.2023 09:39 GÜNCELLEME 15.02.2023 10:39 MEDYA
"Türkiye tek yürek" yardım gecesi... TV sayısı 100’ü aştı, radyo sayısı da 300’e ulaştı
"Türkiye tek yürek" yardım gecesi... TV sayısı 100’ü aştı, radyo sayısı da 300’e ulaştı

Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinde yaraları sarmak için 15 Şubat Çarşamba bu akşam saat 20.00’de düzenlenecek yardım programı tüm televizyon kanallarını bir araya getiriyor.

Başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis’i etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşlarımız için Türkiye’nin tek yürek olacağı canlı yayın tüm kanallarda aynı anda ekranlara gelecek.

Aralarında Kanal 7 haber spikeri Tümer Doğru'nun olduğu Türkiye'nin sevilen ekran yüzleri Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz'ın moderatörlüğünde yapılacak ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri ve halk depremzedelere destek olacak.  

YARDIMLAR AFAD VE KIZILAY'A BAĞIŞLANACAK

15 Şubat Çarşamba bu akşam saat 20.00’de başlayacak “Türkiye Tek Yürek” yardım kampanyasında sevilen dizi ve program yüzlerinin toplayacağı yardımlar AFAD ve Kızılay’a bağışlanacak.


TV SAYISI 100’Ü AŞTI, RADYO SAYISI DA 300’E ULAŞTI

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, iyi ki varsınız diyerek sosyal medya hesabından "Bilinçli ve koca yürekli medyamız ülkemizin zorda bulunduğu her dönemde olduğu gibi aziz milletimizi birleştirecek. Çarşamba günü saat 20:00’deki ortak yardım kampanyası yayınına katılacağını bildiren TV sayısı 100’ü aştı, radyo sayısı da 300’e ulaştı." bilgilerini paylaştı.

RTÜK'ten yapılan açıklamada, "Medya kuruluşlarımız tarafından 15 Şubat Çarşamba akşamı saat 20:00’de yapılması planlanan “TÜRKİYE TEK YÜREK” yardım kampanyası dev bir organizasyona dönüştü." denildi.

ANADOLU YAYINCILAR DERNEĞİ DE 40 UYDU VE YEREL KANALLA KAMPANYAYA KATILACAK

Yardım kampanyasına Anadolu Yayıncılar Derneği bünyesinde hizmet veren 40 uydu ve yerel kanal da katılacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan “Gün birlik günüdür. Gün kardeşlik günüdür. 8 büyük televizyon kanalı büyük bir duyarlılık göstermişlerdir. Bizde dernek olarak karınca kararınca üyelerimizle bu yayına destek vereceğiz” diye konuştu.



BASIN İLAN KURUMU DESTEK VEREN GAZETELERİ PAYLAŞTI

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasına destek veren gazeteleri paylaştı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 115 TÜMÜ
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Milletimiz birlikten yana tavır almalı
    Cevapla
  • muhammet beyazal 1 yıl önce Şikayet Et
    bir araya gelenler önemli, ayrıştıranlar, yandan çelme takanlar milletin nezdinde bir önem arz etmeyecektir. Türkiye bir ve tek ülke olacaktır. Daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacaktır.
    Cevapla
  • sami 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım bu büyük kardeşlik ve dayanışmaya işleri sadece eleştirme olan malum zihniyet nasıl davranacak mutlaka eleştirmek için hazırlık yapıyorlar
    Cevapla
  • Tual 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorumum yazı ile ilgili değil Türkiye’nin yarası zengin ve tv kanallarında medya çok kazananlar depremzedelere özellikle işsiz evsiz kayıp vermiş fakirlere yardım etsinler şu aşamada yazlıkları boş duruyor fazla olanlar depremzedelere bağışlamalılar denizden bi avuç almış kum gibi olur. Paylaşmak insanın içini temizler ruhunu temizler hemde Allah katında sevap kazanır
    Cevapla
  • İntikam 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Tek elde AFAD da toplansın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR