AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş Başkent Kulisi’nde

Başkent Kulisi gündemin önemli olaylarını siyasi isimlerle birlikte ele almaya devam ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 25.03.2023 15:25 GÜNCELLEME 25.03.2023 17:05 MEDYA
AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş Başkent Kulisi’nde
AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş Başkent Kulisi’nde

Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu, siyaset dünyasındaki önemli gelişmelerin yer aldığı Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş olacak. Kurtulmuş, seçim öncesi ülke gündeminde yaşananları Başkent Kulisi’nde değerlendirecek.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi, siyaset gündeminde yaşananları, Türkiye’nin iç ve dış meselelerini masaya yatırıyor. Başkent Kulisi bu hafta AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’u ağırlayacak. Numan Kurtulmuş, Mehmet Acet’in ‘AK Parti 14 Mayıs seçimlerine nasıl hazırlanıyor? Yeniden Refah Partisi ile ittifak için neden anlaşılamadı? AK parti nasıl bir kampanya yürütecek? Miting yapılacak mı? Anketlerde son bulgular neyi gösteriyor? Cumhur İttifakına yeni katılımlar olacak mı? Son yedi haftada yeni sürprizler olacak mı? Seçim beyannamesinde neler var?’ sorularını canlı yayında Başkent Kulisi’nde yanıtlayacak. 

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 11.45’de Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR