Sözcü TV'de Kılıçdaroğlu’nun istifasını isteyen Ersan Şen, İsmail Saymaz'a patladı

Ceza Hukukçusu Ersan Şen, katıldığı Sözcü TV canlı yayınında seçimde büyük hezimete uğramasına rağmen Kılıçdaroğlu'na güzelleme yapan İsmail Saymaz ve kendine yeterince söz hakkı vermeyen sunucuyla tartıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.05.2023 23:27 GÜNCELLEME 29.05.2023 23:48 MEDYA
Sözcü TV'de Kılıçdaroğlu’nun istifasını isteyen Ersan Şen, İsmail Saymaz'a patladı
Sözcü TV'de Kılıçdaroğlu’nun istifasını isteyen Ersan Şen, İsmail Saymaz'a patladı

CHP'nin yayın organı Sözcü TV'de seçim sonuçlarına ilişkin çok hararetli bir tartışma yaşandı.

Ceza Hukukçusu Ersan Şen Kılıçdaroğlu yenilgisini görmemeye çalışıp güzelleme yapan gazeteci İsmail Saymaz'a sert sözlerle yüklendi.

"İSMAİL SEN NEDEN BAHSEDİYORSUN"

Şen "Kılıçdaroğlu güzellemesi yaparak ne yapıyorsun İsmail? Kaybetmiş. Bitmiş. 'YPG terör örgütünü ben bilmem' ne demek ya? Bu dersi almazsak. Bu dersi çıkarmazsak, aynı şekilde devam edersek bu milleti uyutursun. Artık uyanın" ifadelerini kullandı.

"İŞİNE GELENLERİ SÖYLEMİYORUM. RAHATSIZ OLUYORSUN"

Moderatöre de çok sert çıkan Şen "Ben dinliyorum. Smz hakkı bana gelince kesiyorsun beni. Oraya 15 dk. söz sırası veriyorsun, bana gelince kesiyorsun. Çünkü, niye: ben senin işine gelenleri söylemiyorum. Rahatsız oluyorsun." dedi.

"KAPAT PROGRAMI, DEVAM ETMEYELİM"

Programın işleyişi hakkında eleştirilerini sürdüren Şen "Tarafsız yayın yap yapmıyorsan. kapat programı. Sağırlar birbirini ağırlar." dedi.

KAYNAK : Haber7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 197 TÜMÜ
  • Sefil bilo 10 ay önce Şikayet Et
    Siz var ya siz... Alayınız dağdaki çobanımızın ferasetinin milyonda birine bile sahip değilsiniz. Benim oyum çobanın oyu ile bir mi diyenler !!!!!! Kesinlikle haklısınız ve bir çobanın ne kadar değerli bir irfana sahip olduğunu siz okumuş eşekleri görünce daha iyi anlıyoruz. Alın size 3 adet okumuş.... :D
    Cevapla
  • Bekir 10 ay önce Şikayet Et
    Ersan sen chp yi sözcü tv yi nihayet anlamış Millet yıllardır bu soytarıların ne halt olduğunu biliyor Ersan uyan sabah oldu üsküdarda gidelim derler
    Cevapla
  • vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    Sayın Şen beyefendi şu söylediklerine sonuna kadar katılıyorum, sen geç şu chp'nin başına ben seni destekliyorum.
    Cevapla
  • ERDEMLİ 10 ay önce Şikayet Et
    Yiyin efendiler yiyin, Birbirinizi yiyin .
    Cevapla
  • millet. 10 ay önce Şikayet Et
    Ersan hoca tv kanallarında domates patates patlıcan soğan siyaseti yapıyordun.Türkiye nin gerçeklerini okuyamıyordunuz.Gerçi ismail beyin de çok gafları var.Siyaset gerçekleri görerek eleştri yapmayı gerektirir.Millet söylenenleri asla unutmuyor.Bilesiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR