Kanal 7'nin beğenilen dizisi Mutlu Ol'da herkesi heyecanlandıran gelişme!

Her bölümü kullanıcıları büyüleyen ve sürpriz gelişmeleriyle Kanal 7 ekranlarına damgasını vuran Mutlu Ol dizisinde merak edilenler açığa çıkıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2023 17:56 GÜNCELLEME 18.10.2023 18:07 MEDYA
Kanal 7'nin beğenilen dizisi Mutlu Ol'da herkesi heyecanlandıran gelişme!
Kanal 7'nin beğenilen dizisi Mutlu Ol'da herkesi heyecanlandıran gelişme!

Kanal 7 ekranlarının heyecan dolu dizisi Mutlu Ol’da Kuram, Hena'nın peşini bırakmamakta kararlıdır.

Bir yandan Kuram'ın ısrarlı telefonlarıyla bir yandan da kayınvalidesinin yaptığı kötülüklerle başa çıkmaya çalışan Hena'yı nasıl bir sürpriz bekliyor?

12.BÖLÜM

Kuram Hena’nın hamile olduğunu öğrenir fakat yine de onu rahatsız etmeye devam eder. Hena, anne olmanın sevincini yaşayamadan aldığı bir ilaç sonrası büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalır. Bu ilacı Hena'ya kimin verdiğine dair soru işaretleri vardır.

Kayınvalidesi bu durumdan Hena’yı sorumlu tutar ve bu durum ikiliyi birbirine düşürür. Bu olaylar karşısında Hena ile Hamza'nın arasında soğuk rüzgarlar eser. Hamza annesine mi inanacak yoksa Hena'ya mı? 

Hamza ile Hena’nın fedakarlıklarla dolu derinlikli aşk hikayesi ‘Mutlu Ol’ hafta içi her gün, saat 21.20’de Kanal 7’de…

KÜNYE 

Tür: Dram 

Senarist: Qasim Ali-Saira Raza 

Yönetmen: Kasım Ali 

Oyuncular: Hania Aamir, Farhan Saeed, Samina Ahmad, Saba Hameed, Waseem Abbas, Tara Mahmood ,Amir Qureshi, Alyy Khan, Zoya Nasir,Hira Khan, Hira Umer, Omer Shahzad, Syeda Iman Zaid, Farah Nadeem. 

Menşei Ülke Pakistan 

Yapımcı: Humayun Saeed, Shehzad Naseeb 

Yapım Şirketi: Six Sigma Plus 

KAYNAK : HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR