Savit ile Tor arasında büyük oyun!

Bana Sevmeyi Öğret' de Sida ile savaşına devam eden Tor, Sida'nın oğlu Savit ile oyun masasına oturur ve Savit'i hile yapmaya çalışmasına rağmen yener. Borcuna karşılık evini elinden alan Tor ona haddini bildirir. Sıradaki isim Sida mı?

ABONE OL
GİRİŞ 23.11.2023 12:09 GÜNCELLEME 23.11.2023 12:09 MEDYA
Savit ile Tor arasında büyük oyun!
Savit ile Tor arasında büyük oyun!

9.Bölüm

Sida'nın ona yaptıklarından sonra kendisine ve Tor'a zarar gelmesinden korkan Mem kendisini geri çeker ancak Sida'nın kocası, Mem ile arasına soğukluk girmesini istemez ve onunla iletişime geçmeye çalışır. Mem ise uzak durmakta kararlıdır. Öte yandan Mingta, Sila'nın Tor olduğunu öğrenmesine rağmen onunla görüşmek istemez ve Tor'u kovar. Tor'un ise çocukluk aşkı Mingta'dan vazgeçme niyeti yoktur. Tor, Mingta'nın kalbini tekrar kazanabilecek mi?  

İntikam ateşiyle yanan bir gencin dramatik hayat hikayesi Bana Sevmeyi Öğret Hafta içi her gün 15:00’de Kanal 7’de…

Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR