İsra oynanan oyunu anlıyor

Vazgeçemem'de Şahzaib, Nimra ile evlilik hazırlığı içindeyken haksızlığa uğrayan İsra ise Haris'in kuzeni ile Haris'i konuşurlarken duyar ve gerçeği öğrenir. Oynanan oyunları ortaya çıkarmaya çalışan İsra, Şahzaib'i affedecek mi?

ABONE OL
GİRİŞ 23.11.2023 12:11 GÜNCELLEME 23.11.2023 12:11 MEDYA
İsra oynanan oyunu anlıyor
İsra oynanan oyunu anlıyor

17.Bölüm

İsra, Şahzaib'in ona güvenmemesinden ve ortada bırakmasından dolayı çok kırgındır. Bu durumdan faydalanmaya çalışan Haris, her fırsatta İsra'ya yakınlaşmaya çalışır. Şahzaib'in annesi ise gerçek ortaya çıkmadan bir an önce Şahzaib ile Nimra'yı evlendirme peşindedir. Bizzat kendisi giderek İsra'ya Şahzaib'in düğün davetiyesini verir ve ağır sözler söyler.  Haris ise İsra'nın abisi Hamad'ı kendi tarafına çekmeye çalışır ve İsra ile evlenmek istediğini söyler. Şahzaib'in evlilik kararından sonra İsra da Haris'le mi evlenecek?

Karşılaştığı tüm engelleri aşkı uğruna aşmaya çalışan İsra ve Şahzaib’in zorluklarla dolu aşk hikayesi ‘Vazgeçemem’ hafta içi her gün, saat 23.15’de Kanal 7 ekranlarında…

Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR