En İyisi Gezmek, efeler diyarı Aydın'da

Gittiği hiçbir yerde yabancılık çekmeyen ekranların samimi sunucusu Harun Şen’in hazırlayıp sunduğu En İyisi Gezmek, bu hafta turizm ve tarımla ön plana çıkan ve efelerin diyarı olarak anılan Aydın'a gidiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 08.12.2023 17:29 GÜNCELLEME 08.12.2023 17:29 MEDYA
En İyisi Gezmek, efeler diyarı Aydın'da
En İyisi Gezmek, efeler diyarı Aydın'da

Tarlada, bağda, bahçede, çarşıda, pazarda kısacası her yerde Anadolu insanının yaşamına eşlik eden Harun Şen, manili sözleri ve keyifli sohbetleriyle izleyenlerini gülümsetiyor. En İyisi Gezmek bu hafta, tarihi yapıları, turizm bölgeleri ve inciriyle bir dünya markası olan Aydın'dan evlere konuk oluyor. Aydın'ın tüm güzelliklerini ekranlara yansıtan Şen, ilk olarak Aydınlı bir amcanın incir bahçesinden taptaze incirleri topladı ve kendi elleriyle amcaya yedirdi. Dron kamerayla bile diyalog kurabilen Şen, incir kurutan köylüleri ziyaret ederek üretim süreci hakkında bilgi. 

Köylülerden bir at bulan Harun Şen, incir hasadını yaptıktan sonra atla beraber yolculuk yaptı. Daha sonra evini ziyaret ettiği yaşlı teyzeyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Eşini kaybeden teyzeye "Üzüldün mü?" diye soran Şen, aldığı cevap karşısında şok geçirdi. Sonrasında Arap Devesi denilen sevimli bir devenin yanına giden Şen, onu çok sevdi ve sahibinden devenin cinsi hakkında bilgi aldı.

Kabuğuna sığmayan program "En İyisi Gezmek" her hafta sonu saat 20:00'da Ülke TV ekranlarında...

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR