Baskılı keten örtü ve Rampa emniyet sistemleri üretiminin hikayesi

Kadınların iş dünyasında gösterdikleri girişimcilik hikayelerini bizzat kendilerinden dinleyen Girişimci Kadınlar bu hafta, baskılı keten örtü ve rampa emniyet sistemleri üreten girişimci kadınların başarı hikayelerini dinliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 16.12.2023 09:48 GÜNCELLEME 16.12.2023 09:48 MEDYA
Baskılı keten örtü ve Rampa emniyet sistemleri üretiminin hikayesi
Baskılı keten örtü ve Rampa emniyet sistemleri üretiminin hikayesi

Birçok sektörde ve iş kolunda önemli başarılara imza atmış kadınlar yola çıkış hikayelerini, üretim süreçlerini, yaşadıkları hayal kırıklıklarını, karşılaştıkları zorlukları ve gösterdikleri mücadeleyi Girişimci Kadınlar'a anlatıyor. Girişimci Kadınlar bu hafta, kalıplarını oyma işçiliği ile kendisi yapan ve yaptığı kalıplarla yüzde yüz keten üzerine desen baskılayan kadın girişimci ile tırlar başta olmak üzere birçok araca rampa emniyet sistemleri üreten kadın girişimcinin hikayesini izleyenleriyle buluşturuyor. Önce ev tekstili ile üretime başladığını ifade eden girişimci, masa örtüsü, kurulama bezleri, peçete, Amerikan servis ve runner gibi ürünlerle üretim ağını genişlettiğini ifade etti.  Hayallerinin peşini bırakmamak gerektiğini ifade eden kadın girişimci, teşvik edici mesajlar verdi.

Park ve emniyet sistemleri üreten kadın girişimci ise sıfırdan milli bir bir ürün ortaya koymanın ve üretici olmanın verdiği mutluluğu dile getirdi. Girişimci olmak isteyenlere ise iyi araştırma yapmaları, teşvik paketleri ve destekleri takip etmeleri ve adım atamaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Cesaret ve istikrarla başarılı işlere imza atan girişimci kadınların azim dolu hikayeleri her Pazar, saat 16.00’da ÜLKE TV ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR