Yaş, boşanma kağıdını gönderdi

Bahar Yeli’nde, Arti'nin kendini kaybederek Yaş'ın anne ve babasına ağzına geleni söylemesi ve üstüne de Yaş'ın Anş yüzünden vurulması, ipleri koparır. Tüm aileyi kendine düşman Arti, evden kovulur. Arti, aile evine mi dönüyor?

ABONE OL
GİRİŞ 29.12.2023 12:30 GÜNCELLEME 29.12.2023 12:30 MEDYA
Yaş, boşanma kağıdını gönderdi
Yaş, boşanma kağıdını gönderdi

18.Bölüm 

Yaş, vurulduktan sonra hayati tehlikeyi atlatır ve evinde dinlenme sürecine girer. O esnada Arti'nin annesi ve babası da Yaş'ın ailesinin evinde kalır. Yaş'ın halası Arti'nin bavulunu önüne fırlatırken, annesi de olanlara destek verir. Bayan Şoba ise Yaş'ın babasından Arti ve Yaş'ın ayrılmamaları için rica da bulunsa da karşılık bulamaz. Tüm olanlardan habersiz şekilde uyuyan Yaş, gözlerini açtığında sorduğu ilk kişi Anş olur. Gayadri, Yaş'a Arti'nin oğlunu da alarak gittiğini söyler ve olayları çarpıtır. Arti'nin zorla gönderilmesinden habersiz olan Yaş ise onun evine boşanma kağıdını yollar. Arti ve Yaş boşanıyor mu?

Çocuklarının geleceği için ikinci kez evlenmeyi kabul eden Arti ve Yaş’ın dramatik hayat hikayesi “Bahar Yeli” hafta içi her gün, saat 15:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR