En İyisi Gezmek, eşsiz doğal güzelliği ve yöresel lezzetleriyle Manisa'da

Gittiği hiçbir yerde yabancılık çekmeyen ekranların samimi sunucusu Harun Şen’in hazırlayıp sunduğu En İyisi Gezmek, Türkiye'yi karış karış gezerek farklı hayatlara konuk oluyor. En İyisi Gezmek, bu hafta Manisa'dan evlere konuk oluyor.

ABONE OL
GİRİŞ 12.01.2024 17:34 GÜNCELLEME 12.01.2024 17:34 MEDYA
En İyisi Gezmek, eşsiz doğal güzelliği ve yöresel lezzetleriyle Manisa'da
En İyisi Gezmek, eşsiz doğal güzelliği ve yöresel lezzetleriyle Manisa'da

Tarlada, bağda, bahçede, çarşıda, pazarda kısacası her yerde Anadolu insanının yaşamına eşlik eden Harun Şen, manili sözleri ve keyifli sohbetleriyle izleyenlerini gülümsetiyor. En İyisi Gezmek bu hafta üzümü, macunu, zeytini ve pamuğu ile meşhur Manisa'dan izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Manisa turuna yolda karşılaştığı bir amcanın motosikletine binerek başlayan Şen, amcanın ani gaz vermesiyle düşme tehlikesi geçirdi ama bir yandan da gülmeye devam etti.  Daha sonra bir amca ve oğlunun evine uğrayan Şen, keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Yoldaki kaplumbağayla bile sohbet eden Şen, enerjisiyle ekranlara neşe saçtı. Daha sonra arpa ve buğday hasadı yapan ve saman toplayan köylülerle bir araya gelen Şen, tarım ve hayvancılığın hem güzel hem de zorlu yanlarını izleyenleriyle paylaştı. 

Eğlenceli sohbetlerle yüzleri güldüren Şen, bir köy fırınına girerek ekşi mayalı ekmeğin yapımına şahit oldu ve ustasından yapılışına dair bilgi aldı. Sonrasına yaşlı bir çiftin bahçesine misafir olan Şen, odun ateşinde demlenmiş çayın tadına bakınca lezzetinden kendini alamadı. Son olarak yetiştiricisiyle beraber dalından vişne toplayan Şen, bir yandan vişneleri ağzına atarken bir yandan da doğal tadını ve aromasını methetti. 

 Kabuğuna sığmayan program "En İyisi Gezmek" her hafta sonu saat 20:00'da Ülke TV ekranlarında... 

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR