Seramik süs eşyalarının ve mantının üretim hikayesi

Kadınların iş dünyasında gösterdikleri girişimcilik hikayelerini bizzat kendilerinden dinleyen Girişimci Kadınlar bu hafta, seramik süs eşyası üretimi ve mantı üretimi yapan girişimci kadınların başarı hikayelerini dinliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 02.02.2024 12:55 GÜNCELLEME 02.02.2024 12:55 MEDYA
Seramik süs eşyalarının ve mantının üretim hikayesi
Seramik süs eşyalarının ve mantının üretim hikayesi

Birçok sektörde ve iş kolunda önemli başarılara imza atmış kadınlar yola çıkış hikayelerini, üretim süreçlerini, yaşadıkları hayal kırıklıklarını, karşılaştıkları zorlukları ve gösterdikleri mücadeleyi Girişimci Kadınlar'a anlatıyor. Girişimci Kadınlar bu hafta, tarih boyunca ilgi odağı olmuş seramik süs eşyaları üreten kadın girişimci ile ülkemizin simge haline gelmiş lezzetlerinden mantı üretimi yapan kadın girişimcinin hikayesini izleyenleriyle buluşturuyor. Daha öğrenciyken kendi işletmesini kurmaya karar verdiğini söyleyen kadın girişimci, işletmelerinde özellikle kadın istihdamına önem verdiklerini belirtti. Girişimci, izleyenlere her ne iş yapıyorlarsa özgün olmalarını, kendi fikirlerini hayata geçirmelerini ve donanımlı olmalarını tavsiye etti. 

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerinden birisi olan mantı üretimi yapan kadın girişimci ise mantıyı hem yurt içi hem de yurt dışında satışa sunmak için bu yola çıktığını ifade etti. Kalite standartlarına önem verildiği sürece büyümenin kaçınılmaz olduğunu belirtti.

Cesaret ve istikrarla başarılı işlere imza atan girişimci kadınların azim dolu hikayeleri her Pazar, saat 16.00’da ÜLKE TV ekranlarında…

 

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR