Ben Bu Cihana Sığmazam'a olay transfer! 'Serkan Barka' ile tanışmaya hazır mısınız?

ATV ekranlarında 2 sezondur serüvenini sürdüren Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine yine çok konuşulacak bir transfer daha yapıldı. Genç oyuncu Ahmet Can Doğanbey, 'Serkan Barka' karakteriyle Ben Bu Cihana Sığmazam'ı hareketlendirmeye geliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 11.03.2024 09:29 GÜNCELLEME 11.03.2024 09:29 MEDYA
Ben Bu Cihana Sığmazam'a olay transfer! 'Serkan Barka' ile tanışmaya hazır mısınız?
Ben Bu Cihana Sığmazam'a olay transfer! 'Serkan Barka' ile tanışmaya hazır mısınız?

ATV ekranlarında her Salı akşamı izleyici kitlesinin karşısına geçen “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin ekibine sürpriz bir isim daha transfer edildi.

Kızılcık Şerbeti'nin kötü karakteriydi! Ayrıldıktan sonra yeni adresi seyirciyi şoke ettiKızılcık Şerbeti'nin kötü karakteriydi! Ayrıldıktan sonra yeni adresi seyirciyi şoke etti

“Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi “Bahar” ve “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisiyle iyice hareketlenen salı akşamları ikinci sezonunda da seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Mustafa Şevki Doğan’ın yönettiği, Gökhan Horzum’un yazmaya başladığı diziye Serkan Barka karakteri katılıyor.

Rolü titiz bir arayış sonrası genç yetenek Ahmet Can Doğanbey’in üstlenmesine karar verildi. Yeni bölümde Erman Barka’nın (Levent Özdilek) oğlu olarak “Ben Bu Cihana Sığmazam”da boy gösterecek olan Doğanbey, yurt dışında eğitim görmüş, 4 dil bilen donanımlı bir oyuncu olarak dikkat çekiyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • İsmail 6 ay önce Şikayet Et
    Kudüs fatihi Selahaddin eyyubi ve yeni başlayan dizi mehmet
    Cevapla
  • Eyya 6 ay önce Şikayet Et
    bu kim?
    Cevapla
  • Serhat 6 ay önce Şikayet Et
    Dizi o kadar kötüye gidiyorki transferde fayda vermiyor
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    mehmet fetihler seyrederim
    Cevapla
  • EBUBEKİR BALCI 6 ay önce Şikayet Et
    Mehmet dururken bu diziyi herkes unutsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR