Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 17.bölüm fragmanı: İzleyiciyi dört köşe etti! Mahvediyor

Yurt için kan dökme vaktinin geldiğinin altını çizen Selahattin, Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 17.bölüm fragmanında düşmanlara dersini en ağır şekilde verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.03.2024 09:45 GÜNCELLEME 18.03.2024 09:46 MEDYA
Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 17.bölüm fragmanı: İzleyiciyi dört köşe etti! Mahvediyor
Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 17.bölüm fragmanı: İzleyiciyi dört köşe etti! Mahvediyor

TRT1 ekranlarında aksiyonun ve gerilimin doruk noktasına çıktığı Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 17.bölüm fragmanında ekran başındakilerin izlemekten keyif alacağı görüntülere yer verildi. Yeni bölüm fragmanında gücüne güç katan ve yapılanların bedelini ödetmeye ant içen Selahattin'in düşmanlarını alaşağı etmesi soluk soluğa takip edildi.

Kuruluş Osman 152.bölüm fragmanında veda şoku! Holofira hayata gözlerini mi yumuyor?Kuruluş Osman 152.bölüm fragmanında veda şoku! Holofira hayata gözlerini mi yumuyor?

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ'DE NELER YAŞANDI?

Gregor, Selahaddin’in obasını basmış ve tüm obayı esaret altına almıştır. Bunu öğrenen Selahaddin obasını kurtarmak için harekete geçmişse de karşısına Melik Mevdud çıkmış ve Selahaddin ile Melik Mevdud kılıç kılıca gelmişlerdir.

Teşkilat'ın unutulmaz ismi Çağlar Ertuğrul, polisiye diziyle ekranlara geri dönüyor!Teşkilat'ın unutulmaz ismi Çağlar Ertuğrul, polisiye diziyle ekranlara geri dönüyor!

Sultan Nureddin ise suikastçıların ortasında kalmıştır. Selahaddin obasının selameti için Melik Mevdud’dan önünden çekilmesini ister. Tek derdi sandığı almak ve Sultan Nureddin gelmeden bütün meseleleri halletmektir. Melik Mevdud’un çekilmeyeceğini anlayan Selahaddin, son bir hamleyle Mevdud’un elinden kaçar. Şimdi hem devlet kaçağıdır hem de obası büyük bir esaret ve zulüm altındadır.

Kızılcık Şerbeti 55.bölüm fragmanında isyan ettiren gelişme! Tepkilerin odağına yerleştiKızılcık Şerbeti 55.bölüm fragmanında isyan ettiren gelişme! Tepkilerin odağına yerleşti

İçine düştüğü zor durumu gözleriyle gören Selahaddin, Melik Mevdud ile anlaşmadan obasını kurtaramayacağını anlar. Melik Mevdud’un huzuruna çıkıp ona obasını kurtarması için müsaade etmesini ister. Sandığı ona rehin vermeyi de kabul eder ve anlaşırlar. Lakin hiç beklemediği bir gelişme Selahaddin’in bütün planlarını alt üst edecektir. Karategin sandığı ele geçirmiş ve kaçırmıştır!

Şimdi bir yandan Yahudiler, bir yandan haçlılar sandığın peşindedir. Eğer onlar sandığı ele geçirirse başta ailesi olmak üzere tüm obayı katledeceklerini bilen Selahaddin, türlü tuzaklar ve ölümcül pusularla dolu amansız bir yolculuğa çıkar. Selahaddin, Haçlılar ve Yahudiler’den önce sandığa ulaşıp obasını kurtarabilecek midir? Eyyubi ailesi başta olmak üzere Selahaddin’in obasındaki ahali acımasız Gregor’un zalimliklerine takat getirebilecekler midir? Kutsal bir vazife uğruna bilinmez tehlikelerin göbeğine düşen Sultan Nureddin vazifesini sağ salim yerine getirebilecek midir?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • NECMİ 1 ay önce Şikayet Et
    Severek izliyoruz ama vallaha bıktırdı. aynı senaryo aynı sahneler.
    Cevapla
  • medo 1 ay önce Şikayet Et
    Tamam güzel seyrediyoruz da, bu ülkede çekilen filmlerin, her bölümünde bir kaç entrika, ihanet, iktidar kavgası, bu kadarı fazla değil mi. Bu kadar abartmayın, ne kadar filmde olsa insanları germeyin. Biraz hayatın olağan akışına benzesin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR