Gönül Dağı'nda kimsenin beklemediği değişiklik! İzleyenler görünce gözlerine inanamadı

Gönül Dağı’yla yollarını ayıran oyuncu geri dönüyor derken gerçek aslında bambaşka çıktı. Bundan böyle Keriman karakteri başka bir isim tarafından oynanacak.

ABONE OL
GİRİŞ 31.03.2024 10:32 GÜNCELLEME 31.03.2024 10:32 MEDYA
Gönül Dağı'nda kimsenin beklemediği değişiklik! İzleyenler görünce gözlerine inanamadı
Gönül Dağı'nda kimsenin beklemediği değişiklik! İzleyenler görünce gözlerine inanamadı

İzleyenler Keriman karakterinin geri döneceği haberini duyunca çok sevindi ancak durumun zannedildiğinden daha farklı gelişeceği öğrenildi. Gönül Dağı’nda Keriman’nın hikayesinin tekrardan başlayacağı doğru ancak bu karakteri oynayacak kişide değişikliğe gidildi. Bilindiği gibi Çiğdem Aygün ‘Keriman’ karakterini üstleniyordu ancak yerine başka bir ismin geldiği Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında gün yüzüne çıktı.

Seyirciler, Çiğdem Aygün yerine farklı bir isimle karşılaşınca şaşkınlığına engel olamadı. Elbette ki bu konu yeni bölüm fragmanında da işlendi ve Eser Eyüboğlu’nun rol aldığı ‘Selami Fersoy’ karakteri eşindeki bu değişimden bahsetmeyi ihmal etmedi. Yapılan bu değişiklik sosyal medyanın gündemine otururken yeni karakterin hikayeye nasıl bir yön vereceği ise merak konusu haline geldi. İşte, yeni Keriman…

Gönül Dağı Yeni Bölüm Fragmanı Paylaşıldı!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Abbas 1 ay önce Şikayet Et
    Gönül Dağı kalk gidelim gibi diziler çok güzel .şu mübarek ayda izlenecek doğru dürüst dizi yok TRT nın dizileri hariç .keşke kalk gidelim geri baslasa
    Cevapla
  • Murat 1 ay önce Şikayet Et
    Şu ana kadar ailemle beraber izlediğim tek dizi diyebilirim. Bu dizide unutulmaya yüz tutmuş örf ve adetlerimize anadolu insanın konuşma lehçesiyle yer verilmesi uzun süre boyunca reiting rekorları kırmasına sebeptir. Her bölümünde kendimizden bir kare yakalamış olmamız ise dizinin uzun süre izlenmesinin en büyük sebebidir. Emeği geçen tüm dizi ekibine teşekkür ederim.
    Cevapla
  • ENDER 1 ay önce Şikayet Et
    Bence dizi kabak tadı vermeye başladı..! Eski bölümlerdeki tat yok. Birde anlamsız şekilde diziden oyuncular çıkıyor..!bir düğünle neredeyse 2 bölüm heba oldu..! Artık diziyi izlerken heyacanim gitti..........! Bence daha dramatik olmalı. Yada evet, evet bence FİNAL yapmalı..
    Cevapla
  • Muammer 1 ay önce Şikayet Et
    Bu ifadeler adamı cesitli dusncelere salıyor ama şu ramazan gününde suizanda bulunmak istemem.Beğenmiyorsan izleme.İşte o zaman reyting düşer ve dediğin gerçekleşir. Ame biz son izleyici oluncaya kadar izlemeye devam.
    Cevapla
  • Adem 1 ay önce Şikayet Et
    Beğenmiyorsan senin fikrin. Başkada insanların ailece izleyebilecekleri bir dizi yok. Zaman zaman ızlenme hevesi kırılan anlar olsada. En başarılı dizilerden bir tanesi bu.bütün ekibi kutlarım. Durmak yok, yola devam
    Cevapla
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    En başından beri zevkle heyecanla izlediğim tek dizi her ne kadar da oyuncular değişmiş olsa bile tam bir aile hayatı doğru yolu anlatan bir dizi umarım bu şekilde devam eder.
    Cevapla
  • Nur kaya 1 ay önce Şikayet Et
    Süper bir dizi. Tamda aile ortamında izlenecek bir dizi. Tüm ekibe teşekkürler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR