RTÜK'ten 'seçim yasağı' kararı!

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yerel seçimler sebebiyle bu geceden itibaren seçim gününe kadar siyasi reklamların yasaklanacağını belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 29.03.2024 15:22 GÜNCELLEME 29.03.2024 15:22 MEDYA
RTÜK'ten 'seçim yasağı' kararı!
RTÜK'ten 'seçim yasağı' kararı!

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), bu gece saat 23:59'dan seçim gününe kadar siyasi reklamların yasaklanacağını duyurdu.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu:

"Değerli yayıncı dostlarımız, YSK kararları gereği BUGÜN saat 23:59'dan seçim gününe kadar siyasi reklamların  yayınlanması yasaktır. Ayrıca medya hizmet sağlayıcı kuruluşlar, YARIN saat 18.00'e kadar seçime katılan siyasi partiler ile adayların sözlü, yazılı ve görüntülü propaganda faaliyetlerini yayınlayabileceklerdir. Önemle hatırlatırız."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Ali 3 hafta önce Şikayet Et
    Gaddar dizisi kanu spotu gibi dizi , kötü insanlara dizinin kahramanı hayvan ve masum dogru faydalı insanlara nasıl davranılmasını gerektiğini öğretiyor böyle diziler her kanalda olmalı rtük destek vermeli.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR