Diriliş Ertuğrul'un unutulmazı Engin Altan'dan yeni proje! Sevenlerini hayran bırakacak

Diriliş Ertuğrul'un hafızalardan silinmeyen ismi Engin Altan Düzyatan, hem yapımcısı hem yönetmeni olduğu “Sen De Fark Et” isimli belgeselle hayranlarının karşısına geçti.

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2024 16:51 GÜNCELLEME 19.04.2024 16:51 MEDYA
Diriliş Ertuğrul'un unutulmazı Engin Altan'dan yeni proje! Sevenlerini hayran bırakacak
Diriliş Ertuğrul'un unutulmazı Engin Altan'dan yeni proje! Sevenlerini hayran bırakacak

Engin Altan Düzyatan, gerek yönetmenlik koltuğunda oturduğu gerekse yapımcılığını üstlendiği 'Sen De Fark Et' adlı projeyle bir kez daha tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı problemleri gözler önüne seren “Sen De Fark Et” belgeselinin Türkiye lansmanı gerçekleşti.

SKD Türkiye iş birliğinde hayata geçirilen, SOCAR Türkiye’nin ana sponsorluğunu üstlendiği projede, DenizBank da destekçi olarak yer aldı. Çekimleri 6 farklı ülkede gerçekleşen “Sen De Fark Et” belgeseli üç bölümden oluşuyor ve toplam 90 dakika sürüyor.

Dünyadaki doğal kaynakları kirleten plastik atık ve mikroplastik tehlikesine dikkat çekmeyi hedefleyen oyuncu ve çevre gönüllüsü Engin Altan Düzyatan’ın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği “Sen De Fark Et” belgeseli, geçtiğimiz Aralık ayında, Dubai’de gerçekleşen iklim değişikliği zirvesi COP28’deki lansmanının ardından, bu kez Türkiye’deki izleyicilerle buluştu. Çekimleri Tayland, Malezya, Filipinler, Japonya, İngiltere ve Türkiye’de gerçekleştirilen ve yapımı yaklaşık 4 yıl süren “Sen De Fark Et” belgeselinin ilk gösterimi yapıldı.

6 farklı ülkede plastik atıkların yolculuğunu ve çevreye etkilerini takip ederek, plastik atık tehlikesi konusunda kitlesel farkındalık oluşturmayı hedefliyor. Toplumda sürdürülebilir uygulamaların benimsenmesine ve plastik atık kirliliğinin azaltılmasına katkıda bulunmayı amaçlayan “Sen De Fark Et” belgeseli, “Azalt, Yeniden Kullan, Geri Dönüştür” ilkesiyle daha temiz bir geleceğe doğru adım atılması gerektiğini vurguluyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • sütçü 1 hafta önce Şikayet Et
    izledim müthiş bir başarı....aferin...
    Cevapla
  • Adem 1 hafta önce Şikayet Et
    Engin bey ülkemizde bazı derelerin kirliliğinden balık ölümü, tarım arazilerinin ( yiyeceğimize karışması) Kirlenmesini konu alan program tesbit-çözüm bilinçlendirme olursa ama kısa zamanda yıllar geçmesin çok isabetli olur. Hepimizin sorunu bu
    Cevapla
  • Emel 1 hafta önce Şikayet Et
    Haklısın, bugün haberde gördüm Balıkesir de bir dere kirlenmiş geçen gün başka yerde. Bilinçsizlik bunun sebebi
    Cevapla
  • Batu 1 hafta önce Şikayet Et
    “Çöp Adam” olması bu belgesele hazırlıkmış..
    Cevapla
  • KML 1 hafta önce Şikayet Et
    esas kirliliğe sebep olan batı ile hind ve çin coğrafyasının belgesele ve sosyal duyara ihtiyacı var .. belgeselde onlara atıf var mı
    Cevapla
  • AHMET 1 hafta önce Şikayet Et
    Yakışır sana Engin kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR