Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Koslu Cevat'ı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'yle el sıkıştı!

TRT1 ekranlarında her Pazartesi akşamı yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye çok konuşulacak bir transfer yapıldı. Heyecanın dur durak bilmediği Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye bu kez ünlü oyuncu Reşit Berker Enhoş dahil edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2024 14:46 GÜNCELLEME 23.04.2024 14:46 MEDYA
Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Koslu Cevat'ı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'yle el sıkıştı!
Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Koslu Cevat'ı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'yle el sıkıştı!

Son olarak Oktay Kaynarca'nın dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da 'Koslu Cevat' karakteriyle kameralar karşısına geçen Reşit Berker Enhoş'un yeni adresi belli oldu. Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yanı sıra Evlilik Hakkında Her Şey, Çukur, Hekimoğlu, Çukur, Vatanım Sensin, Yasak Elma ve Kadın gibi dizilerde rol alan Reşit Berker Enhoş, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'yle el sıkıştı.

Kuruluş Osman'ın Konur Alp'i Şehrazad dizisiyle dönüyor! Yeni rolüyle herkesi şaşırttıKuruluş Osman'ın Konur Alp'i Şehrazad dizisiyle dönüyor! Yeni rolüyle herkesi şaşırttı

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, TRT1'in reyting rekortmeni projesi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, 28.bölümünün ekrana geleceği 10 Haziran tarihinde sezon finali yapacak. Uğur Güneş’in başrolünde yer aldığı Akli Film imzalı dizinin yeni bölümüne başarılı bir isim daha katılacak. Alınan karar doğrultusunda Reşit Berker Enhoş, “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisinin oyuncu kadrosuna transfer edildi.

Reşit Berker Enhoş, Sedat İnci'nin yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen dizide “Dolat” karakterini üstlenmeye hazırlanıyor. Senaryo gereği Melike’nin (Ekin Türkmen) erkek kardeşi olan “Dolat”ın gelişi ortalığı karıştıracak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR