Bahar 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İtiraf için son şans!

Show TV'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Bahar dizisinin 10. bölüm fragmanı merakları dindirdi. 9. bölümde yaptığı ters köşe ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Bahar'ın final bölümünde, Timur'un hamlesinin ardından Rengin'in

ABONE OL
GİRİŞ 22.04.2024 15:35 GÜNCELLEME 22.04.2024 15:35 MEDYA
Bahar 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İtiraf için son şans!
Bahar 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İtiraf için son şans!

Bahar dizisinin 10. bölüm fragmanı takipçileri tarafından büyük bir heyecan ile bekleniyor. Son bölümde Timur'un tüm hastanenin önünde Bahar'ın eşi olduğunu itiraf etmesi büyük ses getirdi. Timur'dan beklenmedik hamle dengeleri değiştirdi. 

Sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında yer alan ve kadınların hayatına ve gücüne dikkati çeken Bahar dizisi geçtiğimiz gün 9. bölümü ile izleyici karşısına geçti. Bahar'ın kendisini fark etmesi ve gücünü geri kazanmaya başlaması büyük takdir topladı. 

Bahar dizisinin 10. bölüm fragmanı henüz yayınlandı. Dizinin yeni bölümü ise 23 Nisan Salı akşamı Show TV'de yayınlanacak. 

BAHAR DİZİSİNİN 9. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Bahar dizisinin 9. bölümünde Timur açısından işin rengi değişti. Rengin'in ameliyattan çıktıktan sonra uyanmasıyla Timur soluğu onun yanında aldı. Aziz Uras ise babasını ve Rengin'i samimi halde gördükten sonra annesinin uğradığı ihanetten kesin olarak emin oldu. Aziz Uras, Bahar'a gidip babasının aldattığını aktarmayı kafasına koydu ancak planladığı gibi olmadı. Çünkü Bahar'ın burnundan kan gelmesiyle Evren Bahar'ın testlerini yapmaya girişti. Alınan test sonucunda ise Bahar'ın hastalığının yeniden tekrarlama olasılığı oldukça yüksek çıktı.

Doktor Evren ise Bahar'ın ilaçlarını düzenli alması gerektiğine ek olarak stresten uzak kalmasının şart olduğunu açıkladı. Bunu duyan Aziz Uras annesinin sağlığını düşünerek, babasının onu aldattığını saklamak durumunda kaldı. Diğer yandan Parla da annesini korumak istedi ve Timur'un sırrının ortaya çıkması için Umay'ı tuzağa çekti. Parla'nın tuzağına düşen Umay da babasının annesini aldattığını ve Parla'nın da kardeşi olduğunu öğrendi.

Umay da soluğu annesinin yanında alacakken devreye Aziz Uras girdi ve Bahar'a gerçekleri anlatması engel oldu. Tüm gayeleri Bahar'ın sağlığıydı. Bu durum Rengin'i oldukça sinirlendirdi ve Timur'dan artık bir seçim yapmasını istedi. 

Hastanenin düzenlediği organ bağışı gecesinde eşi Bahar'a olan sevgisini hatırlayan ve onu kaybetmekten korkan Timur ise beklenmedik bir hamle yaptı ve sahneye çıkıp eline mikrofonu aldı. Timur, Bahar'ın aslında eşi olduğunu açıkladı ve hastalığında onun yanında olamadığı için özür diledi. Ciğerini bağışlamaktan korktuğu için Bahar'dan af diledi ve böylece Rengin'i değil Bahar'ı seçmiş oldu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR