ABD’de öldürülen sosyal medya fenomeni Adana’da defnedildi

Adanalı sosyal medya fenomeni 28 yaşındaki Yağmur Taktaş, ABD'de kaldığı evde ölü bulundu. Taktaş’ın cenazesi memleketi Adana’da dün toprağa verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.04.2024 19:31 GÜNCELLEME 22.04.2024 19:32 MEDYA
ABD’de öldürülen sosyal medya fenomeni Adana’da defnedildi
ABD’de öldürülen sosyal medya fenomeni Adana’da defnedildi

Bir televizyon yarışmasıyla ünlenen Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, geçen haftalarda ABD’de kaldığı evde ölü bulundu.

Taktaş’ın cenazesi geçtiğimiz hava yoluyla getirildiği Adana'da dün Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi. Taktaş'ın mezarına kırmızı çiçekler dikildiği görüldü.

Taktaş’ın ailesi, daha önce de darbedilen kızlarının cinayete kurban gitmiş olabileceğini iddia etti. Aile, avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisi Andre Can F.’den şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken Taktaş’ın sosyal medya hesabının da sevgilisi tarafından ele geçirildiği iddia ediliyor.

YAĞMUR TAKTAŞ KİMDİR?

Yağmur Taktaş 1996 yılında Adana'da dünyaya geldi.  Adana Anadolu Lisesi'nde okuyan, spor ve modaya ilgisi olan Taktaş, 2016 yılında İşte Benim Stilim yarışmasına katılmıştı. İşte Benim Stilim'den sonra da popülerliğini sürdüren Taktaş, modellik ve reklamcılık gibi alanlarda çalışmalar yapmıştı.

Yağmur Taktaş'ın Instagram profil fotoğrafına Exorcist adlı korku filmi karakteri Regan görseli koyulması ve tüm paylaşımların kaldırılması hakkında da farklı yorumlar yapıldı.

KAYNAK : İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Su testi'si 1 hafta önce Şikayet Et
    Su yolunda kırıldı
    Cevapla
  • verme 1 hafta önce Şikayet Et
    digital dunya cok var cok zipliyorlar sonra bir yeren bela geliyor
    Cevapla
  • El bab 1 hafta önce Şikayet Et
    Mor Kadınlar Derneğinden açıklama yok? Bakın sadece ülkemizde kadın cinayeti yokmuş o tapındığınız Abd'de fenomenler öldürülebiliyor muş. Hadi Amarikayı protesto edin bekliyoruz.
    Cevapla
  • avciTURK AVCI 1 hafta önce Şikayet Et
    Turk olabilir ama Abd Vatandasi.Abd de yasiyor.
    Cevapla
  • Yılmaz 1 hafta önce Şikayet Et
    Cahil Herif Öldürende Türk
    Cevapla
  • ddd 1 hafta önce Şikayet Et
    öldüren türk değilmi
    Cevapla
  • Adanali 1 hafta önce Şikayet Et
    Yavrum kızım nedir bu yabancı sevdası? Azıcık para buldun hemen gavur memleketine kaçtın. Bir de yetmez sevgili buldun. İşte sonuç. Burada kalsaydin,kazandığını burada yeseydin. Tüm gençlere ibret olsun.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Ben rahmet dilemiyorum. Cebinde parayı bulan dışarıya kaçıyor.
    Cevapla
  • Yılmaz 1 hafta önce Şikayet Et
    Sen Asla Müslüman Olamassın Allah Sana Hidayet Versin İnşallah
    Cevapla
  • Şevki 1 hafta önce Şikayet Et
    Parayi bulup dışarı kaçtığı için mi rahmetli olamadi ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR