Now TV'den pes dedirten karar! Korkma Ben Yanındayım izleyicisi buna memnun olmayacak

Her Cumartesi akşamı yayınlanan Korkma Ben Yanındayım dizisi hakkında beklenmedik karar alındı. Birkaç hafta önce yayın hayatına başlayan Korkma Ben Yanındayım final yapan diziler kervanına katılıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 20:18 GÜNCELLEME 03.05.2024 20:18 MEDYA
Now TV'den pes dedirten karar! Korkma Ben Yanındayım izleyicisi buna memnun olmayacak
Now TV'den pes dedirten karar! Korkma Ben Yanındayım izleyicisi buna memnun olmayacak

Merve Çolak’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Korkma Ben Yanındayım dizisinin takipçilerini hayal kırıklığına uğratacak haber geldi. Erkan Birgören'in senaryosunu kaleme aldığı Korkma Ben Yanındayım için geri dönüşü olmayacak karar alındı.

Kuruluş Osman 157.bölüm fragmanı: Ölüm ve evlilik! 2 gelişme ortalığı kasıp kavuracakKuruluş Osman 157.bölüm fragmanı: Ölüm ve evlilik! 2 gelişme ortalığı kasıp kavuracak

9 Mart'ta yayın macerasına atılan ve başrollerini Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen ve Nilsu Berfin Aktaş'ın üstlendiği projenin yayından kaldırılması kararlaştırıldı. Fatih Aksoy'un yapımcısı olduğu ve şimdiye kadar 5 bölüm yayınlanan Korkma Ben Yanındayım 2 bölüm sonra ekranlara veda edecek.

EKRANLARA VEDA EDİYOR!

Birsen Altuntaş'tan alınan habere göre bu sezondan kalan hangi dizilerin yeni sezona taşınacağı merak konusu olurken tek tek final haberleri de gelmeye başladı. Dün yeni bölümü yayınlanan “Korkma Ben Yanındayım” için final kararı alındı. MedYapım imzalı dizi 7.bölümde ekrana veda edecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Efkan 4 gün önce Şikayet Et
    Kesinlikle bitmesini istemiyordum keşke dönüşü olsa da devam etse inşallah geri dönüşü olur
    Cevapla
  • Queen 1 hafta önce Şikayet Et
    Çok çabuk final yaptılar yine 20 ci bölümde yapsalardı iyiydi ama çok çabuk yinede hayırlısı
    Cevapla
  • Gunergok 1 hafta önce Şikayet Et
    Siyonistlerin kanallarin PR ini yapmak size düştü desene...
    Cevapla
  • ihtiyar 1 hafta önce Şikayet Et
    Türkiyenin bu yapımcılardan kurtulması lazım, allahınızı severseniz başrol oyuncu seçimine bakarmısınız? beş benzemezi nasıl bir araya getirebildiniz? evin kızı adeta manken gibi parlıyor kime ne anlatıyorsunuz? böyle bir aile mi var? NOW TV 'de olması önemli değil hepsi aynı türden saçmalıklara imza atıyor, arka sokaklar saçmalığı ayrı bir zirve zaten
    Cevapla
  • Piyar 6 gün önce Şikayet Et
    Diziyi hiç bilmiyorum. Fotoğrafta kız gerçekten parlıyor. Yalnız çevreme bakiyorum. Ana kara, baba kara manken gibi kızı veya oğlu olan aileler var. Bir dayiya, halaya cekebiliyor gençler.
    Cevapla
  • Hatice 1 hafta önce Şikayet Et
    Saten medyapım dizilerini seyretmiyorum 5-6 bölümde konusuz oluyor bitiyor Reyting kaygısı büyük senaryo yazarları zayıf en iyisi ayyapım enaz 20 ila 50 veya 80 bölümlük programları var birazda seyirciyi düşünsünler canım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR