Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye ortalığı sallayacak transfer! Gümbür gümbür geliyor

Bay Yanlış, Alef, Baraj, Toprak ile Fidan ve Kirli Sepeti gibi projelerde rol alan Burcu Kirman, TRT1'in Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisine katılıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 29.04.2024 23:55 GÜNCELLEME 29.04.2024 23:56 MEDYA
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye ortalığı sallayacak transfer! Gümbür gümbür geliyor
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye ortalığı sallayacak transfer! Gümbür gümbür geliyor

Son olarak Ece Erdek Koçoğlu'nun yönetmenliğinde çekimleri yapılan Kirli Sepeti'nde oyunculuk performansını sergileyen Burcu Kirman'dan heyecanlandıran haber geldi. Merve Girgin Aytekin ve Nermin Yıldırım'ın senaristliğini üstlendiği Kirli Sepeti’nde rol aldığı ‘Buse’ karakteriyle adından söz ettiren Burcu Kirman, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'yle el sıkıştı.

ATV'nin 2 dizisi birden bitiriliyor! Ateş Kuşları ve Aldatmak'ın final tarihi duyurulduATV'nin 2 dizisi birden bitiriliyor! Ateş Kuşları ve Aldatmak'ın final tarihi duyuruldu

Bay Yanlış'ta 'Esra', Baraj'da 'Eylül', Alef'de 'Semra' ve Toprak ile Fidan dizisinde 'Asya' karakteriyle kameralar karşısına geçen Burcu Kirman'ın Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'deki rolü belli oldu.

Burcu Kirman, Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen ve her bölümü ayrı heyecana sahne olan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'de 'Elisa' karakteriyle izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Abdullah Türkiyeli 1 hafta önce Şikayet Et
    Yerli ve millî oyuncular olsun lütfen
    Cevapla
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Koskoca Selahattin eyyubi'yi sadece Kılıçla adam doğrayan basit bir şahsiyet fiğüranı haline soktunuz yazıklar olsun tarihi şahsiyeti Gerçekten sizden başka bu hale getiremezdi adam kesiyor adam Doğruyo Selahattin Eyyubi bu muydu bu kadar Bilge zeki ve Tıp ilminde uzman tarihi bir şahsiyeti ne hale soktunuz bir an önce bitirin de bu ızdıraptan bizleri kurtar, Selahattin Eyyubi yide kur
    Cevapla
  • Mete Han 1 hafta önce Şikayet Et
    Oyuncunun kim olduğu hiç önemli değil. Çok güzel bir konusu olan bu diziyi ne yazık ki mahvettiler. Çelik-çomak oyununa döndü. Bir o galip geliyor, bir bu galip geliyor. Biz çocukken komşu köyün çocuklarıyla maç yapar, maç sonunda da kavga ederdik. Bir onlar kazanır, bir biz kazanırdık. Aynen buna benziyor. Adı Selahaddin olan dizide Selahaddin yok.
    Cevapla
  • S.A 1 hafta önce Şikayet Et
    Haklısın saçma sapan bir dizi !
    Cevapla
  • Battal gazi 1 hafta önce Şikayet Et
    Sen seyretmesende olur Hemden Daha iyiv olur
    Cevapla
  • Numan 1 hafta önce Şikayet Et
    Yerli ve milli insanlarla çalışın yeni yüzler bulun. Adamlar zaten set set geziyor
    Cevapla
  • fark 1 hafta önce Şikayet Et
    trt bu sözde sanatçılara yer vermeyin azıcık edepli ve iffetli karakterlere yer verin toplumun ahlakını bozanlara yer vermeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR