Arka Sokaklar tarihinde kolay kolay karşılaşılamayacak transfer! Eski isimler getiriliyor

Türk televizyon dünyasının en uzun ömürlü projelerinden biri olan Arka Sokaklar tarihinde sık rastlanmayan gelişme yaşandı. Şevket Çoruh’un hemen ardından Oya Akar da Arka Sokaklar projesine geri dönenler listesine adını yazdırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2024 09:45 GÜNCELLEME 09.05.2024 09:46 MEDYA
Arka Sokaklar tarihinde kolay kolay karşılaşılamayacak transfer! Eski isimler getiriliyor
Arka Sokaklar tarihinde kolay kolay karşılaşılamayacak transfer! Eski isimler getiriliyor

Yayınlandığı her hafta heyecanın ardı arkasının kesilmediği Arka Sokaklar dizisinde ender görülen bir gelişme yaşandı. Zengin oyuncu kadrosu ve güçlü konusuyla uzun yıllardır ekranlarda varlık gösteren Arka Sokaklar’a sürpriz bir isim dönüyor. Bilindiği üzere çok yakın bir zaman önce Arka Sokaklar ailesine Şevket Çoruh’un tekrardan katılacağı bilgisi paylaşılmıştı.

Kızıl Goncalar'a Dönence'den beklenmedik transfer! Tercihini Kanal D'den yana kullandıKızıl Goncalar'a Dönence'den beklenmedik transfer! Tercihini Kanal D'den yana kullandı

Bu gelişmenin hemen ardından Kanal D’de her Cuma akşamı yayınlanan Arka Sokaklar’ın eski isimlerinden biri olan Oya Akar’ın da geri döneceği izleyenlere resmen duyuruldu.

Uzun yıllar boyunca Kanal D’nin büyük bir beğeniyle seyredilen dizisi Arka Sokaklar’da üstlendiği ‘Komiser Selin Demirci’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Oya Akar’dan gelen haber seyirciler tarafından coşkuyla karşılandı.

Kanal D'den Yalan dizisi geliyor! Sahneleriyle ekran başındakilere duygu seli yaşatacakKanal D'den Yalan dizisi geliyor! Sahneleriyle ekran başındakilere duygu seli yaşatacak

Bilindiği üzere Arka Sokaklar’la yıldızı parlayan Oya Akar geçmiş dönemde Küçük Ağa, Zeytin Tepesi, Kaçak, Ben Onu Çok Sevdim, Böyle Bitmesin, Mavi Kelebekler, Doktorlar ve Şöhret gibi yapımlarda boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Arap 1 gün önce Şikayet Et
    Ali gelmesse bu film izlenmez
    Cevapla
  • isimsiz 1 gün önce Şikayet Et
    Şevket çoruh və Oya akarın diziyə dönməsinə çox sevindim
    Cevapla
  • Osman.a 2 gün önce Şikayet Et
    Mesutsuz seninsiz Arka Sokaklar olmaz
    Cevapla
  • Gulizar 2 gün önce Şikayet Et
    Arka.sokaklarin.butun.eski.oyunculrinin.gelmesi.cocokiyi.olur
    Cevapla
  • Bülent 2 gün önce Şikayet Et
    Rıza baba hangi bölümde iç işleri bakanı oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR