Evlerinize Sağlık, Yörükler diyarı Muğla’da

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta, Muğla'dan evlere konuk oluyor.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 14:07 GÜNCELLEME 03.05.2024 14:07 MEDYA
Evlerinize Sağlık, Yörükler diyarı Muğla’da
Evlerinize Sağlık, Yörükler diyarı Muğla’da

Tarladan, bahçeden, dalından ve toprağından toplayarak doğal besinlerin doğrudan kaynağına ulaşan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık'ın bu haftaki adresi, birçok medeniyeti buluşturan tarihi dokusuyla mavi ve yeşilin hemhal olduğu şehir Muğla oluyor. Çiçeklerle ve oyun havalarıyla karşılanan Kunak, yapılan bu sürpriz karşısında çok mutlu oldu. Teyzelere sağlıklı egzersiz hareketleri öğreten Kunak, önemli tavsiyelerde bulundu. Daha sonra semt pazarını Gezen Kunak, sebze meyveleri özenle seçerek faydalarından bahsetti. 

İzleyenleri için sağlık ve şifa dolu bilgiler veren Evlerinize Sağlık, %20'si maden suyundan oluşan mineral kaynağı bir dereyi ekranlara taşıdı. Daha sonra eklem ve kas problemleri yaşayan bir hasta için tedavi uyguladı. Son olarak, açık havada hoş sohbetler eşliğinde lokma tatlısı yiyen bir vatandaşa şekerin vücuda olan zararlarından bahsetti.

Sağlıklı yaşama dair pratik bilgi ve tedavi yöntemleri sunan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” her Cumartesi 13:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR