Doğal kozmetik ürünlerin üretim hikayesi

Kadınların iş dünyasında gösterdikleri girişimcilik hikayelerini bizzat kendilerinden dinleyen Girişimci Kadınlar, bu hafta kendi topladığı doğal ürünlerle kozmetik ürünler üreten başarılı bir kadın girişimcinin hikayesini dinliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 14:15 GÜNCELLEME 03.05.2024 14:15 MEDYA
Doğal kozmetik ürünlerin üretim hikayesi
Doğal kozmetik ürünlerin üretim hikayesi

Birçok sektörde ve iş kolunda önemli başarılara imza atmış kadınlar yola çıkış hikayelerini, üretim süreçlerini, yaşadıkları hayal kırıklıklarını, karşılaştıkları zorlukları ve gösterdikleri mücadeleyi Girişimci Kadınlar'a anlatıyor. Girişimci Kadınlar bu hafta, tamamen ülke topraklarında yetişen ürünlerden doğal kozmetik ürünleri üreten kadın girişimcinin başarı hikayesini izleyenleriyle buluşturuyor. 

Kadın girişimci, bölgeden birçok doğal ürün topladığını ve üzerinde Ar-ge çalışmaları yaparak içerisinde kimyasal olmadan sabundan şampuana birçok kozmetik ürün elde ettiğini ifade etti. Ürünlerin üzerine Türk bayrağı koyarak Türkiye'de bir ilke imza attığını belirten girişimci, birçok alanda çok güzel işler yapan kadınlar olduğunu ve asla vazgeçmemeleri gerektiğini de sözlerine ekledi. 

Cesaret ve istikrarla başarılı işlere imza atan girişimci kadınların azim dolu hikayeleri her Pazar, saat 16.00’da ÜLKE TV ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR