Esaret’te Hira'ya büyük şok!

Esaret’te bu akşam Hira ile Orhun düğün hazırlıklarına başlar. Fakat Orhun Hira’ya gerçekleri açıklamak ister. Hira duyacakları karşısında ne yapacak?

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2024 15:34 GÜNCELLEME 06.05.2024 15:34 MEDYA
Esaret’te Hira'ya büyük şok!
Esaret’te Hira'ya büyük şok!

Hira ve Orhun’un düğün hazırlıklarına başladığını gören Afife telaşlanır. Neva’nın harekete geçmesini isteyen Afife onu uyarır. Bir an önce bir şeyler yapmazsa düğüne davetli olarak katılmak zorunda kalacağını söyleyen Afife Neva’nın gözünü korkutmayı başarır. Öte yandan Orhun Hira’ya açıklayacağı gerçeğin gerginliğini yaşar. Kendisini nasıl bir şeyin beklediğinden habersiz olan Hira gerçekleri duyunca ne yapacak?

Birbirlerini karanlıkların içinden çıkaran Orhun ve Hira’nın heyecan dolu öyküsü Esaret ile hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7’de…

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR