Teşkilat'ta kimsenin ummadığı veda! Başroldeki isim için yolun sonu resmen göründü

TRT1 ekranlarında her bölümü ayrı heyecana sahne olan Teşkilat dizisinde çok konuşulacak bir veda yaşanacak. İki sezondur TRT1'in rekortmen projesi Teşkilat'ın başrolünü üstlenen Murat Yıldırım elveda demeye hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2024 09:07 GÜNCELLEME 10.05.2024 09:07 MEDYA
Teşkilat'ta kimsenin ummadığı veda! Başroldeki isim için yolun sonu resmen göründü
Teşkilat'ta kimsenin ummadığı veda! Başroldeki isim için yolun sonu resmen göründü

Her Pazar akşamı TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor. Aksiyon ve gerilimin ardı arkasının kesilmediği Teşkilat'ta ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. 3.sezonda da macerasına kaldığı yerden devam edeceği öğrenilen projenin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'dan kötü haber geldi.

Kuruluş Osman'dan Burak Özçivit ayrılıyor mu? ATV dizisindeki akıbeti belli oldu!Kuruluş Osman'dan Burak Özçivit ayrılıyor mu? ATV dizisindeki akıbeti belli oldu!

'Ömer Atmaca' karakteriyle 2 sezondur Teşkilat'ta oyunculuk performansı sergileyen Murat Yıldırım kendisine ayrılan sürenin sonuna geldi. 111.bölümde sezon finali yapmaya ve yaz boyunca ekranlara mola vermeye hazırlanan Teşkilat dizisinde Murat Yıldırım artık olmayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da final öncesi bomba transfer! O oyuncuyla imzalar atıldıBen Bu Cihana Sığmazam’da final öncesi bomba transfer! O oyuncuyla imzalar atıldı

Bilindiği üzere Murat Yıldırım, önceki yıl diziyle bir sezon için anlaşmış, bu sezonda da gelen yoğun istek üzerine Teşkilat yapımına devam etmişti. Öte yandan ekranların sevilen siması son dönemde peş peşe rol aldığı reklam filmleriyle de isminden bahsettiriyor.

Güldür Güldür Show'la yollarını apar topar ayırmıştı! 'Dönmem' çıkışı ortalığı salladıGüldür Güldür Show'la yollarını apar topar ayırmıştı! 'Dönmem' çıkışı ortalığı salladı

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • Naci Gürbulak 6 gün önce Şikayet Et
    Murat Yıldırım'ın yerine Necati Şaşmaz gelirse dizi daha çok izlenir kanaatindeyim.
    Cevapla
  • Nihat Meşe 6 gün önce Şikayet Et
    Yazık olur
    Cevapla
  • Sadettin Erdoğan 1 hafta önce Şikayet Et
    Murat yıldırım çıtayı baya bi yükseltti ondan sonra gelecek isim Kenan imirzalıoğlu yada necati şaşmaz olur dahası kurtarmaz
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Pazar günlerini iple cektiren tek dizi Teşkilat ama Ömer teskilatda kalmalı..O giderse dizinin tadı tuzu da gider..Onun yerine gitmesi gereken bir cok oyuncu var..
    Cevapla
  • Prş komando 1 hafta önce Şikayet Et
    Teşkilat yeni kurtlar vadisi ile birlikte birleşerek hareket edecek Polat Alemdar gelmesi gerekiyor benim senaryom öyle belki yönetmen ve yazan bu yazdıklarımı dikkate alıp yapabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR