Bahar'a Alev Alev'den beklenmedik transfer! Yıllar sonra Demet Evgar'la yeniden...

Son olarak Medyapım imzalı Kopuk dizisinde üstlendiği ‘Nihal’ karakteriyle isminden bahsettiren Sahra Şaş, tercihini bu kez Bahar dizisinden yana kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2024 10:45 GÜNCELLEME 13.05.2024 10:45 MEDYA
Bahar'a Alev Alev'den beklenmedik transfer! Yıllar sonra Demet Evgar'la yeniden...
Bahar'a Alev Alev'den beklenmedik transfer! Yıllar sonra Demet Evgar'la yeniden...

Ben Bu Cihana Sığmazam, Alev Alev, Menajerimi Ara, Kadın ve Bizim Hikaye gibi birbirinden iddialı yapımlarda rol alma imkanı elde eden Sahra Şaş’ın yeni adresi belli oldu. En son Koray Kerimoğlu’nun yönettiği Kopuk projesindeki performansıyla etkisi altında bıraktıran Sahra Şaş, Bahar dizisinden gelen teklifi kabul etti.

Teşkilat'a 5.sezon öncesi Aşk Taktikleri'nden sürpriz transfer! Ortalığı yıkıp geçecekTeşkilat'a 5.sezon öncesi Aşk Taktikleri'nden sürpriz transfer! Ortalığı yıkıp geçecek

Yayın hayatına merhaba dediği ilk günden beri soluk soluğa izlenen ve çok kısa sürede geniş hayran kitlesine kavuşan Bahar’da olayların ardı arkası kesilmiyor. Gerek oyuncu kadrosunda yer alan isimlerle gerekse ele aldığı konusu ve senaryosuyla seyirciyi ekrana bağlayan Bahar’da transferlere bir yenisi daha eklendi.

Sürprizlerin dur durak bilmediği Bahar'la yollarını birleştiren ve yıllar sonra Demet Evgar'la beraber yeniden aynı dizide buluşacak olan Sahra Şaş, senaryoya hareketlilik kazandırmaya geliyor. 13.bölümden itibaren kameralar karşısına geçecek olan Sahra Şaş, senaryo icabı Bahar’ın hastası rolüyle izleyici kitlesine unutulmaz dakikalar yaşatacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR