Kuruluş Osman'a Yalnız Kurt'tan dengeleri altüst eden transfer! Ortamı hareketlendirecek

İlk oyunculuk deneyimini Doludizgin Yıllar dizisiyle kazanan Deniz Evin'in yeni adresi resmen belli oldu. Yalnız Kurt'tan sonra herhangi bir projede görünmeyen Deniz Evin, Kuruluş Osman'la anlaşma sağladı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.05.2024 10:10 GÜNCELLEME 28.05.2024 10:11 MEDYA
Kuruluş Osman'a Yalnız Kurt'tan dengeleri altüst eden transfer! Ortamı hareketlendirecek
Kuruluş Osman'a Yalnız Kurt'tan dengeleri altüst eden transfer! Ortamı hareketlendirecek

Son olarak Yalnız Kurt dizisinde 'Sefer' karakteriyle kameralar karşısına geçen Deniz Evin'den hayranlarını heyecanlandıran haber geldi. Verdiği 2 yıllık aranın ardından ekranlara dönmeye hazırlanan Deniz Evin, bu kez Kuruluş Osman'la sözleşme imzaladı.

Teşkilat'a 5.sezon öncesi Kurtlar Vadisi Pusu'dan inanılmaz transfer! Ezberleri bozacakTeşkilat'a 5.sezon öncesi Kurtlar Vadisi Pusu'dan inanılmaz transfer! Ezberleri bozacak

Televizyon dünyasına ilk adımını 2008'de Doludizgin Yıllar dizisiyle atan ve oyunculuk kariyeri boyunca birbirinden iddialı işlere imza atan Deniz Evin'in Kuruluş Osman'daki rolü netlik kazandı.

Deniz Evin, hem proje tasarımını hem yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği ve 6.sezonda da ekranlara damgasını vuracak Kuruluş Osman'da Bizans tekfuru rolüyle ekran başındakileri etkisi altında bıraktıracak.

Kuruluş Osman'ın sürpriz transferi Deniz Evin, Doludizgin Yıllar'da 'Akın', Unutma Beni'de 'Sinan', Beni Affet'te 'Umut Kayacan' ve Yalnız Kurt'ta ise 'Sefer' karakteriyle boy göstermişti.

Gaddar dizisinden hüsran yaşatacak haber! Yayından kaldırılacak olmasının nedeni...Gaddar dizisinden hüsran yaşatacak haber! Yayından kaldırılacak olmasının nedeni...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • denizci 5 gün önce Şikayet Et
    yapilan yorumlar tarihimize degil onu ekranda bize aktaranlara. oyuncular rol yapanaz senaristler konuyu aktaramazlar yönetmenler savaş sahnelerini cocukken tahta kılıçla oynadigimiz gibi gösterirler.kisaca işi ehline vereceksin. butun tarihi filmlerde ayni sorunlari yaşıyoruz.
    Cevapla
  • Alican 6 gün önce Şikayet Et
    Zorlami izlettiler kumanda elinde degisirsin kanali sahsen biz cok begenerek keyifle izliyoruz.
    Cevapla
  • Kayı boyu 1 hafta önce Şikayet Et
    Filmler millet izlesin diye yapılır zorunuza gidiyor belli
    Cevapla
  • Sermin çevik 1 hafta önce Şikayet Et
    Beğenmeyen seyretmesin gunumuzdede ayni degilmi hep bir casus hep bir vatan hainligi hazir memlekete gelmişsiniz camur atiyirsunuz emeğinize .elinize emeğinize sağlık tüm ekibin.
    Cevapla
  • Sermin çevik 1 hafta önce Şikayet Et
    Keyifle izliyorum and olsun böyle böyle kazanılmış topraklar hazir dünyaya gelmişsiniz geçmişini beğenmiyorsunuz çarşamba gününü iple çekiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR