Evlerinize Sağlık, Başkent Ankara'da

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta, Başkent Ankara'dan evlere konuk oluyor.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2024 15:29 GÜNCELLEME 24.05.2024 15:29 MEDYA
Evlerinize Sağlık, Başkent Ankara'da
Evlerinize Sağlık, Başkent Ankara'da

Tarladan, bahçeden, dalından ve toprağından toplayarak doğal besinlerin doğrudan kaynağına ulaşan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık'ın bu haftaki adresi, tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış ve özellikle Başkent ilan edildikten sonra yoğun talep gören ülkemizin Başkent'i Ankara oluyor. Kunak ilk olarak, Ankara'da samimi sohbeti ve misafirperverlikleriyle keyifli anlar yaşatan bir ailenin evine konuk oldu.  Ailenin gözleme yapımına eşlik eden Kunak, bir yandan da çiftin tanışma hikayesini dinledi. Sonrasında ayva ağacına hava daldırma sistemi uygulayarak yeni bir fidan elde etmeyi öğrendi.

İzleyicilerine şifa dolu bilgiler vermeye devam eden Kunak, karahindiba yağı yapılışını gösterdi ve faydalarından bahsetti. Kunak daha sonra, dizlerinden rahatsızlığı olan bir hasta için Moksa Tedavisi denilen çok özel bir tedavi yöntemi uyguladı. Son olarak, diş hekimliği alanına yıllarını vermiş bir doktorla diş tedavisi üzerine konuşan Kunak, ekip arkadaşının diş tedavisine de bizzat şahit oldu.

Sağlıklı yaşama dair pratik bilgi ve tedavi yöntemleri sunan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” her Cumartesi 13:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR